FILMEZZUNK.HU
Viasat History: közel hozza a történelmet (x)

Viasat History: közel hozza a történelmet (x)

480

Viasat History: közel hozza a történelmet (x)

A Viasat History a Viasat csoport egyik tematikus csatornája, amely elsősorban történelmi témájú műsorokat sugároz. Magyarországi adását 2004. május 3-án kezdte meg a Viasat csoport másik tematikus csatornája, a Viasat Explorer sikere után. A Viasat History műsorkínálata csupa olyan színes történelmi és ismeretterjesztő adást sugároz a nézők számára, amelyek modern pillantást vetnek a régmúlt történéseire és a jelenkor eszméivel keresik a választ a történelem legnagyobb rejtélyeire. Ha Ön is szeret elmerülni a múltbéli eseményekben és igénye van arra, hogy megértse az egykoron történtek összefüggéseit a jelennel kapcsolatban, akkor érdemes a Viasat History csatornáját választania!

Miért különleges a Viasat History csatornája?

Viasat History csatorna célja, hogy a modern kori ember számára is közel hozza a történelmet és friss, jelenkori nézőpontból tálalja a lenyűgöző dokumentumfilmeket. A tudományos kutatásokkal megalapozott műsorok igazi történelmi utazásra csábítják a közönséget. A Viasat History műsor repertoárja egészen az ókortól a jelenkorig feldolgozza a történelem leglényegesebb mozzanatait, összefüggéseit, rejtélyes történéseit. A csatorna lebilincselő igaz történeteket, valamint tökéletesen átgondolt és megszerkesztett műsorokat egyaránt sugároz. A változatos műsorok elsősorban az európai történelem eseményeire fókuszálnak, de elrepítenek a Föld más területeire is és a világ legnagyobb kérdőjelekkel teli történelmi rejtélyeit fejtegetik a jelenkori események tükrében újraértelmezve. Kövesse nyomon a Viasat History műsorprogramját a musor.tv online műsorújság segítségével, ne maradjon le a színvonalas történelmi műsorokról!

Ezért nézzen történelmi műsorokat!

A történelem sosem lesz unalmas vagy elcsépelt, hiszen mindig tartogat valami újdonságot, amiből lehet tanulni! Önt is érdekli például a Nílus 5000 évnyi történelme, a civilizációk fejlődésének megértése, az ókor elveszett városainak felfedezése, az európai királyok kalandos élete, a világháborúk megfejtett titka és még sok más? Az emberiség történetének alakulása napjainkban számos kérdésre adhat választ, hiszen tanulhatunk az egykoron elkövetett hibákból és fontos következtetéseket vonhatunk le. A történelmi műsorok mindemellett pedig maximális kikapcsolódást és felhőtlen szórakozást képesek nyújtani. Válassza Ön is kellemes délutáni vagy esti programnak a történelmi műsorok adta élményt! Töltse a hétvégéjét izgalmas titkok feltárásával, úgy, hogy még ki sem kell mozdulnia! Csak dőljön hátra a kanapén és élvezze a Viasat History egyedülálló és változatos programkínálatát!

Musor.tv online műsorújság – Váltsa le Ön is a papír alapú műsorújságot! 

Ne maradjon le Ön sem a legszínesebb műsorokról, használja a musor.tv online műsorújságát! A papír alapú műsorújság már a múlté, kövesse a kedvenc műsorait a musor.tv online műsorújság segítségével egyszerűbben, tudatosabban! A musor.tv oldalán az összes magyarországi csatorna adásait nyomon követheti, beleértve a Viasat History-t is. Az online műsorújság segítségével könnyedén böngészhet a csatornák kínálata között és akár percre pontosan beütemezheti a kedvenc tévéműsorainak időpontját, hogy egyetlen műsort se kelljen kihagynia.

Lemaradt az egyik szeretett műsoráról? Semmi gond, hiszen a címére kattintva megtekintheti, hogy mikor és melyik csatornán fogják újra leadni azt. Annak érdekében, hogy az ilyen eseteket elkerülje, arra is lehetősége van a musor.tv oldalán néhány kattintással a naptárába importálja a kiválasztott adásokat, így biztosan nem marad le hőn szeretett adásairól!

Ne pazarolja az idejét kapcsolgatással, tervezze meg okosan a tévé előtt töltött idejét és élvezze a modern megoldások kényelmét! Legyen a tévénézés igazi kikapcsolódás!


Article Tags: ·