FILMEZZUNK.HU
Vérfagyasztó előzetessel rukkolt elő az utolsó Halloween film!

Vérfagyasztó előzetessel rukkolt elő az utolsó Halloween film!

3211

Vérfagyasztó előzetessel rukkolt elő az utolsó Halloween film!

Itt a Halloween véget ér végső, magyar nyelvű előzetese. A Halloween-franchise a végéhez közeledik, ugyanis az Universal Pictures bemutatta az utolsó trailert A Halloween véget ér című filmhez, az 1978-as horrorklasszikus történetét folytató folytatásos trilógia harmadik és egyben utolsó részéhez. Az új film a 2018-as Halloween és a 2021-es Gyilkos Halloween című filmeket követi.

A trailerben a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie Strode fegyvert fog Michael Myersre. Hallani, ahogy azt mondja: “Gyerünk, menjünk“. Strode nem mutat félelmet, és azt mondja Myersnek: “Gyere, kapj el, anyab*szó“, miközben a férfi alattomosan közeledik hozzá. Kegyetlen és brutális harcuk azzal ér véget, hogy Strode látszólag leszúrja a férfit. Július elején John Carpenter, aki az eredeti Halloween – A rémület éjszakája rendezője – aki most executive producerként is tevékenykedik az új filmen -, azt mondta, hogy az új rész, amelyet David Gordon Green rendezett, “eltér” az előző részektől.

“Látni fogjátok, hogy eltér a többitől. Érdekes. Dave egy igazán jó rendező. Szeretek vele dolgozni”

– mondta a 74 éves Carpenter a Syfy Wire-nek. Jason Blum producer ráadásul júniusban a ScreenRantnek azt állította, hogy látta a Halloween Ends egyik korai vágását:

“Nagyon jó. Nagyon izgatott vagyok. Van még rajta néhány apróság, amit ki kell javítanunk és be kell fejeznünk, de nagyon izgatott vagyok az utolsó Halloween-filmünk miatt”.

A Halloween véget ér október 14-én kerül a mozikba.

Jamie Lee Curtis fiatalkori, fürdőruhás képétől fölrobbant az internet! Ilyen bombanő volt a színésznő

(via mafab.hu)


Article Tags: · ·