FILMEZZUNK.HU
Egy teljes filmes univerzum épülhet Dwayne Johnson filmje a Black Adam köré

Egy teljes filmes univerzum épülhet Dwayne Johnson filmje a Black Adam köré

1190

Egy teljes filmes univerzum épülhet Dwayne Johnson filmje a Black Adam köré

A Black Adam producere, Hiram Garcia a napokban elmondta, hogy a tervek szerint további filmeket kívánnak készíteni Dwayne Johnson karaktere köré. A jó hírt megerősítették, miszerint Sziklának mind a színésznek, mind a stábnak nagy tervei vannak az antihőssel, aki hamarosan önálló filmben debütál a mozikban.

Végre teljes menetfelszerelésben láthatjuk Dwayne Johnsont a Black Adam filmjében!

“100%, hogy készülnek folytatások. Mindig is volt egy elképzelésünk arról, hogy honnan hova szeretnénk ezt a filmet eljuttatni. Soha nem tekintettük ezt csak egy egyszeri filmnek, én egy óriási képregényes kocka és rajongó vagyok, imádom ezt az univerzumot. Úgy vágtam bele, hogy volt egy elképzelésem: ‘Ez az a történet, amit el akarunk mesélni, ezt szeretnénk, ha így folytatódna, így képzeljük el a többi filmet, esetleg az egyes karakterek spin-offjait’, és már van is egy kisebb vázlat a fejünkben, hogy hogyan szeretnénk megcsinálni. A forgatás közben kezdtük el ezt egy kicsit jobban átgondolni. Végső soron arra van szükségünk, hogy a Black Adam filmet jól fogadja a közönség, utána pedig gondolkodhatunk, hogy akár Black Adamről, akár az Amerikai Igazság Társaságáról mit szeretnénk még bemutatni.”

-mondta Hiram. Bár a DC és a Warner Bros. hivatalosan még nem erősítette meg a karakterrel kapcsolatos terveket az első Black Adam filmen túl, de látva a más franchise-okat, mint például az Aquaman vagy a Wonder Woman sikerét, kizárt, hogy a stúdió már az eredettörténete után lemondana egy ekkora karakterről.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még Adam Sandler gyerekeire a Kellékfeleségből? Így néznek ki napjainkban!


Article Tags: · · ·