FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Johnny Depp és Amber Heard filmje

Előzetest kapott Johnny Depp és Amber Heard filmje

2025

Előzetest kapott Johnny Depp és Amber Heard filmje

Jó sokáig elhúzódott Johnny Depp és Amber Heard virginiai pere, ami lényegében Depp javára dőlt el, hiszen az esküdtszék úgy döntött a felvonultatott bizonyítékok és tanúvallomások tükrében, hogy Heard 2018-as cikke rágalmazás és ártott a színész hírnevének. A nagy médianyilvánosságot és visszhangot kapott tárgyalásról sebtében készült is egy film Hot Take címmel, amelynek első előzetesét alább megtekinthetitek.

A Hot Take természetesen a hírhedt pert dolgozza fel, de mint arról az előzetes is árulkodik, kitekint Johnny Depp és Amber Heard viharos kapcsolatának korábbi epizódjaira, illetve mindennek következményeire is. Állítólag a sztori mindkét felet egyenlő arányban bemutatja, nem lesz részrehajló, bár a trailerben inkább Depp kerül fókuszba (szó szerint is, mivel rá fókuszál a kamera).

A Hot Take: The Depp/Heard Trial már ezen a héten, pénteken, szeptember 30-án debütál a reklámokkal felvértezett ingyenes streamingszolgáltatón, a Tubin. A filmet Sara Lohman (Figyel az erdő) rendezte, a forgatókönyvet Guy Nicolucci (The Stranger Inside) írta. A főszerepeket Mark Hapka (Johnny Depp), Megan Davis (Amber Heard), Melissa Marty (Camille Vasquez, Depp ügyvédje) és Mary Carrig (Elaine Bredehoft, Heard ügyvédje) játsszák. Egyébként nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de szerintünk bár Hapka hasonlít Deppre ezzel a fizimiskával, Davisben mi nem látjuk Heardöt.

Tony Todd majdnem halálra csípette magát méhekkel a Kampókéz című horrorfilm kedvéért

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·