FILMEZZUNK.HU
Új Amerikai pite-film a láthatáron!

Új Amerikai pite-film a láthatáron!

2988

Új Amerikai pite-film a láthatáron!

Újabb Amerikai pite-film készül az Bizonytalan színészének, Sujata Day forgatókönyvéből. Day a szexkomédia-franchise új részét fejleszteni és írja a Universal 1440 Entertainment számára, amely a Universal Filmed Entertainment Group egyik produkciós ága. A cselekmény részleteit még nem hozták nyilvánosságra, de a történet az ő eredeti sztoriján alapul, és az eredeti franchise újragondolása lesz.

Akkor és most: Így néznek ki ma az Amerikai pite sztárjai

Az eredeti, Adam Herz által írt és Paul Weitz által rendezett 1999-es film világszerte több mint 235 millió dolláros bevételt hozott, melyet három folytatás követett a főszereplőkkel, de az American Pie Presents spinoff-franchise keretein belül további öt filmet mutattak már be. Day karrierje a kamera elől indult, a képernyőn leginkább az HBO Bizonytalan című sorozatában a We Got Y’all munkatársát, Sarah-t alakító visszatérő szerepéről ismert.

A Definition Please volt a nagyjátékfilmes rendezői debütálása, amelyben egy egykori helyesíró bajnokot alakít, aki újra kapcsolatba kerül elhidegült családjával. A film elnyerte a San Francisco CAAM Festen a legjobb narratív játékfilmnek járó nagydíjat, a Cincinnati Indiai Filmfesztiválon a legjobb játékfilmnek járó díjat. Továbbá az Amerikai Dél-ázsiai Filmfesztiválon a kiváló rendezői debütálás díját, a Los Angeles-i Ázsiai Csendes-óceáni Filmfesztiválon a zsűri különdíját, valamint a Next Generation Indie Film Awards-on a legjobb narratív játékfilmnek járó díjat is bezsebelte.

Így néz ki most az Amerikai pite egykori bombázója, 23 évvel a bemutató után

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·