FILMEZZUNK.HU
Befutott az Amszterdam magyar nyelvű előzetese!

Befutott az Amszterdam magyar nyelvű előzetese!

1351

Befutott az Amszterdam magyar nyelvű előzetese!

Olyan irgalmatlanul erős sztárparádét ígér az Amsterdam előzetese, amilyet még nem látott a világ! Az Oscar-díjra jelölt David O. Russell rendező első filmje lesz 2015-ös Joy óta. A történet az 1930-as években játszódik, ahol két világháborús veteránt (Christian Bale, John David Washington) és egy nővért (Margot Robbie) megvádolnak gyilkosság vádjával, szóval nincs más lehetőségük, mint tisztára mosni a nevüket. Részben igaz történeten alapul az előzetes alapján igencsak izgalmasnak ígérkező mozi:

Az előzetes maga máris megvett kilóra, hiszen roppantmód fordulatosnak és hangulatosnak hatott, s már ebből a kis ízelítőből is kiderül, hogy mekkora alakításokra számíthatunk a szereplőgárdától. A szereplőgárdától, ami az egyébként is kifejezetten jó előzetes mellett igazán eladja a filmet, hiszen nézzük kik is vállaltak szerepet az előbb említett három világsztár mellett: Rami Malek, Timothy Olyphant, Matthias Schoenaerts, Zoe Saldana, Chris Rock, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Michael Shannon Alessandro Nivola, Mike Myers és még Robert de Niro is.

Annyi egészen biztos, hogy a 2022. november 3-ától elvileg a hazai mozikban is megjelenő alkotás egész erős jelentkezőnek ígérkezik a következő díjszezonra.

Margot Robbie veheti át a stafétát Johnny Depptől az új Karib-tenger kalózai filmben

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·