FILMEZZUNK.HU
Az 5 legjobb pizsama fazon filmnézéshez (x)

Az 5 legjobb pizsama fazon filmnézéshez (x)

1401

Az 5 legjobb pizsama fazon filmnézéshez (x)

Kevés jobb dolog van annál, mint pizsamában végig dőlni otthon a kanapén és megnézni a kedvenc filmedet. Jöhet közben a forró vagy akár hideg ital, lazulj el és a hatás nem marad el. Hogy tökéletes legyen az idill megmutatjuk, milyen pizsamát válassz a különböző film típusokhoz! A Salala.hu pizsama webshop oldalán minden stílushoz találsz megfelelő kényelmes pizsamát.

Az 5 legjobb pizsama fazon filmnézéshez (x)

1. Kockás pizsama a krimikhez

A hagyományos angol kockás szövetek mindig is tartozékai voltak a Sherlock Holmes filmeknek, ezért legyél te is eredeti: a kockás pizsama tökéletes öltözet lehet a kriminézéshez. A kockás minta soha nem megy ki a divatból, ráadásul több fazon is rendelkezésedre áll. Páros kockás pizsamákat is kínálunk melyekben együtt öltözhettek fel stílusosan a nyomozós filmekhez.

2. Szatén pizsamák romantikus filmekhez

Ha szereted a romantikus filmeket, akkor egy stílusos szatén csipkés pizsama biztos, hogy megfelelő öltözet lehet számodra. Gyönyörködj az apró részletekben és tedd izgalmassá a szokásos pizsama szettedet. A férfiak számára az elegáns szatén pizsama szett lehet a nyerő, a selymes anyag különleges érintését mindketten élvezni fogjátok, jöhetnek a könnyek és a teljes átélés.

3. Elöl gombos pizsamák a klasszikus filmekhez

Szívesen nézed újra és újra végig a nagy film klasszikusokat? A hagyományos elöl gombos pizsama kellemes öltözék lehet hozzá. A klasszikus műfajnak sok rajongója van, akár filmről, akár pizsamáról van szó, ami nem is csoda. Természetesen nagyszerűek és bővelkednek a megunhatatlan részletekben

4. Sportos pizsamák akció filmekhez

Te is szeretsz a tévé előtt ragadni és végig nézni kedvenc lövöldözős-üldözős filmeidet? Nos, akkor egy sportos fazonú feliratos pamut pizsama lesz számodra a megfelelő öltözék, amiben azt sem fog feltűnni, hogy egész napra a képernyő előtt felejtetted magad. Nyáron viseld a sortos változatot, senkinek sem fog feltűnni, hogy még mindig pizsamában vagy.

5. Karácsonyi pizsamák karácsonyi filmekhez

Ha beköszönt a karácsonyi filmek ideje, aligha öltözhetsz fel stílusosabban a megnézésükhöz, mint megható ünnepi motívumokkal díszített téli karácsonyi pizsamában. A forró csokoládé szinte már kötelező hozzá! Ráadásul, számos modell családi változatban is kapható, így akár az egész család felöltheti ugyanazt az designt, és belemerülhet az ünnepi filmek önfeledt nézésébe.

Az 5 legjobb pizsama fazon filmnézéshez (x)


Article Tags: ·