FILMEZZUNK.HU
11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

13538

4. Hilary Swank

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

Hilary Swank lakókocsiparkban nőtt fel, de egy ideig ő és édesanyja autóban és egy üres házban is lakott. Az ingatlant családi barátok árulták, és megengedték nekik, hogy éjszakánként ott aludjanak, nappal viszont a vevőjelöltek érkezése miatt menniük kellett. Swank harmincéves koráig két Oscar-díjat is nyert, nagyjából 40 millió dolláros vagyona van, mégis minden nap metrózik.

5. Michael Oher

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

Michael Oner NFL-sztárnak összesen tizenegy testvére van. Édesanyja drogfüggő volt, édesapja ki-be járt a börtönből. Oner gyakran került nevelőszülőkhöz, és sokszor volt hajléktalan, első kilenc diákévében pedig tizenegy különböző iskolában is megfordult. Aztán tizenhat éves korában olyan családhoz került, ahol a szülők egy évvel a később a gyámságot is vállalták. Már kiskorában sikeres amerikaifocista volt, később pedig az egyik legígéretesebb tehetség lett belőle Tennessee-ben. A gyerekkori szenvedésekért számos díj, bajnoki cím, hírnév és elismerés lett a jutalma. Életéről A szív bajnokai címmel film is készült.

6. Steve Harvey

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

Steve Harvey nem csupán arról ismert, hogy rosszul hirdette ki a 2016-os Miss Universe győztesét: tévés vetélkedők műsorvezetőjeként tevékenykedik, és hihetetlenül népszerű az emberek körében. A hírnévhez vezető útja viszont nem volt túl sima. Ő is komikusként kezdte a nyolcvanas évek végén, aztán később elvált feleségétől, és gyerektartást kellett fizetnie két gyermeke után, ami miatt saját Ford Tempójába kellett költöznie. Három évig élt az autóban, hotelfürdőszobákban, medencék zuhanyzóinál és benzinkutak mosdójában tisztálkodott, míg végül meghívták az Showtime at the Apollo nevű zenés tévéshow-ba, innen pedig nem volt megállás felfelé. Harvey vagyona ma mintegy 140 millió dollár, és nem csak egy autója van. Viszont már nem bennük él.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·