FILMEZZUNK.HU
Színészek, akik szuperül énekelnek

12 híres színész, akik szuperül énekelnek

13485

9) Gwyneth Paltrow

Gwyneth életébe a zene és a film műfaj egyszerre hozott sikert. A Tuti duók (2000) című film óta a színésznő szárnyal nemcsak mint színésznő, hanem mint olyan énekesnő, akinek nem okoz gondot kiénekelni a magas hangokat. Nem kell félnie attól, hogy egy rocksztár feleségeként háttérbe szorul.

10) Jennifer Lopez

Jennifer a filmiparban kezdte, csak azután kezdett el közönség előtt énekelni, majd ismét színésznőként tevékenykedett. A kilencvenes években jött ki első albuma, az „If You Had My Love.” Volt már zsűri az American Idol tehetségkutató műsorban is.

11) Eddie Murphy

Eddie Murphy jól ismert vígjátékszínész, de 1980-ban előadott egy dalt is, a „Party all night” címűt. Bár vannak zenei albumai, színészként sokkal sikeresebb, mint énekesként.

12) Dwayne Johnson

A Live! with Kelly and Michael reggeli talk show-ba beugrott Dwayne úr, hogy egy irdatlanul pusztulatosan ronda karácsonyi egybepizsiben előadja a Here Comes Santa Claus című örökbecsűt. Kiég a retinád. A füled viszont sértetlen marad, mert a Szikla meglepően jól énekel. Hallgasd csak!

+1) Robert Downey Jr.

Egy gála keretében ünnepelték az ex-Police frontember 60. születésnapját, és szólókarrierének 25. évfordulóját. Olyan zenészek álltak össze a jeles esemény alkalmából, mint Bruce Springsteen, Billy Joel, Stevie Wonder – valamint Robert Downey Jr., aki felsétált a színpadra, és a szülinapossal közösen elénekelte az 1980-as Police dalt, a „Driven to Tears”-t.

Így néz ki Henry Cavill testvére, akivel megszólalásig hasonlítanak egymásra

(Forrás: cosmopolitan.hu és toppont.hu)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·