FILMEZZUNK.HU
Tom Hardy-t annyira megviselte a Venom forgatása, hogy több műtétet is végre kellett rajta hajtani

Megvan a rendező, jön a Venom 3!

1903

Megvan a rendező, jön a Venom 3!

Az első két Venom-film írója és producere, Kelly Marcel rendezi a Venom 3-at. A projekt még korai fejlesztési szakaszban van, de a főszereplő Tom Hardy visszatér a halálos védelmező Venom szerepében. Marcel és Hardy lesz az új film producere, a történet részleteit egyelőre titokban tartják, a forgatókönyvet pedig Marcel jegyzi.

Itt a Venom 2. - Vérontó második előzetesének bővített, teljes változata magyar nyelven is!

A Venom-filmek mellett Marcel leginkább a 2013-as Banks úr megmentése című film forgatókönyvének megírásáról ismert, nem mellesleg ő A szürke ötven árnyalata franchise elindítója, aki 2015-ben az első film forgatókönyvét írta. A Venom 3 Marcel játékfilmes rendezői debütálása.

Az Andy Serkis által rendezett második rész, a Vérontó világszerte 507 millió dollárt hozott. A Ruben Fleischer rendezte első Venom 2018-ban került a mozikba, és 856 millió dollárt keresett világszerte, így a franchise összesen 1,3 milliárd dolláros globális bevételt ért el. Ezen egymás utáni kasszasikerek után a Sony az áprilisi CinemaCon-bemutatóján bejelentette, hogy egy harmadik film is elkészül.

Paul Walker ritkán látott lánya felnőtt és csodálatos nő lett belőle

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·