FILMEZZUNK.HU
Végre kiderült az igazság a 16 éves színésznő haláláról

Végre kiderült az igazság a 16 éves színésznő haláláról

2234

Végre kiderült az igazság a 16 éves színésznő haláláról

2019 április 18-án adta hírül Mya-Lecia Neylor családja a sajtónak, hogy kislányukkal megtörtént a legrosszabb: mindössze 16 évesen életét vesztette a gyönyörű színészüdvöske. Mint később kiderült, a tragédia április 7-én zajlott le, és sokáig egyetlen szót sem szólt a család a halála körülményeiről. A korából ítélve sokan arra tippeltek, hogy drog játszhatott közre a halálában, azonban sajnos sokkal szomorúbb dolog miatt ért véget ilyen hamar Mya-Lecia élete. Mint kiderült, nagyon stresszes volt a vizsgái miatt, valamint egyre romlottak le a jegyei, ezért a szülei szobafogságra ítélték.

Mya-Lecia Neylor

Másnap reggel az édesanyja talált rá a szobájában – felakasztotta magát. Zena Beggs azonnal mentőt hívott, azonban már csak a halála beálltát tudták megállapítani. A közelmúltban édesapja megtörte a jeget:

“Nem volt önmaga, iszonyúan stresszes volt a vizsgái miatt. Őszintén hiszem, hogy nem így tervezte ezt az egészet, nem akart ő meghalni. Nagy tervei voltak a jövőre nézve. Reggel fél 8-kor elmentem futni. Akkor jött ki a fürdőszobából, nagyon dacosan. Gondoltam is, hogy tipikus tini, morcos reggelente. Bár igazándiból sosem volt az a morcos típus. Két órával később már halott volt. Sosem beszélt arról, hogy szuicid gondolatai lennének. Talán csak meg akart minket leckéztetni a büntetés miatt, és balul sültek el a dolgok. Képtelen vagyok elhinni, hogy ezt akarta. Nézzék meg a közösségi oldalait, nagy tervei voltak, imádta a színészkedést, csak az iskola miatt aggódott, de amúgy nagyon boldog lány volt, mindene megvolt.”

– nyilatkozta a megtört édesapa, majd így folytatta:

“Mindig azt mondtuk neki, hogy a vizsgák fontosak, de semmi nem olyan fontos mint ő, ezért ne stresszelje túl magát rajtuk, mert nem ér annyit az egész. Egy pillanatnyi elmezavar okozhatta az egészet, mást nem tudok elképzelni.”

Mya-Lecia Naylor szerepelt a Pusszantlak, drágám!, a Millie Inbetween, az Almost Never és a The Witcher című szériában, a legtöbben azonban a Felhőatlasz című filmből ismerhetjük, ahol Tom Hanks és Halle Berry oldalán játszott. Figyelemre méltó tehetség volt, aki előtt fényes jövő állt.

Szívfacsaró! Kiderült, hogy mi okozta a Harry Potter sztárjának, Robbie Coltrane-nek a halálát

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·