FILMEZZUNK.HU
9 híresség, akik méltán híresek a kedvességükről

9 híresség, akik méltán híresek a kedvességükről

1216

9 híresség, akik méltán híresek a kedvességükről

Legszívesebben megölelnénk őket. Semmi sem múlja felül azt az örömet, mikor az emberek szeme felcsillan. És ami a hollywoodi hírességeket illeti, néhányan közülük előszeretettel használják kiváltságukat mások boldoggá tételére, akár nagy összegek adományozásával, akár váratlan apró kedves cselekedetekkel. És bár módjuk van rá, és nekik nem kerül sokba, ezek a nagylelkű tettek valóban sokat számítanak. Tőlük pedig igazán nagy szó, mert ezzel azt bizonyítják, hogy egy kedves ember szíve akkor is tiszta marad, ha a világ összes pénze a lába előtt hever. A Filmezzünk.hu nem tud betelni a történetekkel, amelyek kedvenc sztárjaink emberi oldalát mutatják be. Megosztunk néhány felemelő helyzetet, amelyek tele vannak pozitív hangulatokkal és nagylelkűséggel.

1. Paul Walker

A szeretett színész 2013-ban elhunyt, de az emberek még mindig emlékeznek kivételes kedvességére és nagylelkűségére. Egyszer bement egy boltba, ahol egy pár eljegyzési gyűrűt keresett. Észrevette, hogy megtalálták a tökéletes gyűrűt, de anélkül hagyták el a boltot, hogy megvették volna, mivel 9000 dollárba került a kinézett darab, és az jóval meghaladta anyagi korlátaikat. Paul Walker végül megvásárolta nekik, de a bolti eladótól névtelenséget kért. A pár 10 évvel később rájött, hogy a néhai színész szerezte meg nekik álomgyűrűjüket.

2. Jennifer Garner

Jennifer Garner megosztott Instagramján egy egyszerű, de hatékony módszert a rászorulók támogatására. A videóban Ziploc zacskókat töltött meg a szükséges tárgyakkal, például zoknikkal, zsebkendőkkel, fogkefékkel, granola szeletekkel és néhány dollárral ment ki az utcára és átadta ezeket a csomagokat a hajléktalanoknak.

3. Keanu Reeves

9 híresség, akik méltán híresek a kedvességükről

A színész aranyszívét mindenki ismeri, és jócselekedeteinek listája végtelen. Keanu Reeves hatalmas összeget adományozott – az első Mátrix filmből származó fizetésének 70%-át – a leukémia kutatásának finanszírozására. Ez a szívéhez közel álló ügy, mivel húga 10 évig küzdött a betegséggel. Azóta jótékonysági alapítványt is indított a rákkal küzdők megsegítésére.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·