FILMEZZUNK.HU
Sztárok, akik természetes kozmetikumokkal szépülnek

Sztárok, akik természetes kozmetikumokkal szépülnek

1825

Sztárok, akik természetes kozmetikumokkal szépülnek

A sztárokra sokszor irigykedve nézünk nemcsak elképesztő tehetségük, hanem a szépségük miatt is. A szereplés mellett számos ezzel járó kötelezettségük is van, mint például külsejük karbantartása. Egy sztár bőre erős megpróbáltatásnak van kitéve a rengeteg forgatás, fotózás és rendezvény miatt.  Így elvárás, hogy mindig gyönyörűek és tökéletesek legyenek. Minden celebnek megvan a maga praktikája, hogy mit használ arc, illetve testápolóként. Ám vannak olyan hírességek, akik a natúr kozmetikumokra esküsznek. Fontos kiemelni, hogy a most felsorolt celebek a termékek, amiket használnak, a gyártás során nem esnek át állatkísérleteken, tehát mind vegán alapú. Szépségük motiválóan hathatnak ránk, hiszen ezekkel a természetes alapanyagokkal elkerülhetjük a felesleges káros szert, hogy bőrünkkel érintkezzen. Nézzétek meg, hogy ezek a sztárok milyen natúr kozmetikumokat használnak.

Gwyneth Paltrow (49)

13 érdekesség, amit még nem tudtál Gwyneth Paltrow színésznőről

Gwyneth Paltrow is a természetesség híve, ha kozmetikumokról van szó. Ő a levendula kedvelője. Főként problémásabb bőrre ajánlott, mivel antibakteriális hatása miatt gyorsítja a sebek gyógyulását, puhává és hidratálttá teszi a bőrt. A hajhullás ellen is véd. Emellett nyugtató hatású, így az alvást is nyugodtabbá varázsolja. A színésznő olyannyira kedveli a natúr termékeket, hogy saját márkát is alapított Juice Beauty néven, melynek ő a kreatív igazgatója is. A cég kizárólag organikus alapanyagokból gyártott prémium kozmetikumokkal foglalkozik.

Angelina Jolie (46)

Angelina Jolie az a nő, aki szépsége miatt rengeteg fiatal nő példaképe. A színésznő tudatos világszemléletéről már sokat hallhattunk vagy olvashattunk, így nem meglepő, hogy az ősi, természetes gyógyászat és kozmetikumok is fontos szerepet játszanak nála. A forgatásokon különleges gyógynövényekből és magvakból álló kozmetikumokat szeret használni, melyek nyugtató hatása nagyban segít a színésznőnek. Hatásos ráncok ellen és pattanásos bőrre. A natúr kozmetikumok mellett a celeb gyakran felszólal az állatvédelem mellett. Állatvédőként elítéli az állatokon végzett kísérleteket.

Kate Hudson (42)

Kate Hudson

Katenek 41 évesen még mindig olyan a bőre, mint egy kislánynak, és a legnagyobb örömünkre ő is natúr termékeket használ.

Rihanna (34)

15 híresség, akiket gyerekként kirúgtak az iskolából

A Grammy díjas énekesnő fiatal kora ellenére elképesztő tudatossággal bír. Mivel nem éppen az állatvédelemről és egészséges életvitelről híres, ennek ellenére már ő is belátta, hogy ha kicsit is tenni szeretne magáért, akkor a laboroktól el kell fordulnia a természet felé, amit ő is buzgón gyakorol. Rihanna maracuja tartalmú kozmetikumokat használ arcára, aminek C-vitamin tartalma táplálja bőrét. A nem mindennapi déli gyümölcs rengeteg vitamint tartalmaz, ami miatt sok kozmetikumban előfordul.

Julia Roberts (55)

Julia Roberts (12 millió dollár)

Julia Roberts a kémiai alapanyagból összeállított kozmetikumokat teljesen kiiktatta a mindennapjaiból, így ma már csak természetes termékeket használ a bőrére és hajára is.

Sandra Bullock (58)

15 híresség a filmiparból, akiknek fogalmad sincs a koráról

Sandra az a színésznő, aki simán letagadhatna legalább egy tízest. A művésznő kizárólag natúr termékeket használ bőre ápolásához. A citrusok híve. A kedvence pedig a citrusos-narancsos készítmények. A magas C-vitamin tartalmú citrusféléket tartalmazó natúr kozmetikumok elengedhetetlenek bőrünk megfelelő ápolásához. A bőr pedig feszesebbé válik tőle. Emellett ráncosodás ellen is kiváló, és pórusösszehúzó hatású. Főként zsíros bőrre ajánlott.

Jennifer Lopez (53)

Jennifer Lopez férjhez megy következő filmjében

A színésznő nemcsak szerepeivel, de tökéletes hangjával is elkápráztat minket. Száraz bőrének kezelésére a rózsából kinyert hatóanyagot alkalmazza. A rózsa segít a megfelelő nedvesség fenntartásában, véd a kiszáradástól. Jennifer annyira szereti ezt a készítményt, hogy mindig magánál hord egy dobozzal.

Sarah Jessica Parker (58)

Sarah Jessica Parker érdekességek

Sarah igaz nem a klasszikus értelemben vett dögös szépség, de mégis állandóan sugárzik. Az utolsó évad részeit már natúr kozmetikumokkal „vészelte át” a rengeteg forgatás, fotózás után. A natúr kozmetikumokra való áttérést a Szex és New York utolsó évadának részeinél váltott a rengeteg forgatás, fotózás után. Ha a selymes hajáról van szó, akkor a jojoba számára a tökéletes választás. Ő a Carrie Bradshaw natúr kozmetikumok pozitív hatásait hangsúlyozza.  A mindig fényes és egészségesen dús hajkoronáját a napraforgóolajat, lenmagolajat, illetve jojobaolajat tartalmazó hajápolók tették lehetővé. Magújítja a haj szerkezetét, selymes tapintást, káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak, mindemellett könnyen kifésülhetővé válik.

Megan Fox (36)

Hét dolog, amit nem gondoltál volna Megan Fox-ról

Megan tipikusan az a színésznő, aki a férfiak szerint hatalmas tehetség, míg a nők a vásznon keresztül is fújnak rá. De ami a szépséget illeti ő is a természetes kozmetikumokkal szépül.

Jessica Alba (41)

Jessica Alba legjobb filmjei

A körömvirág a színésznő számára csodaszer. Az ápolókrém megnyugtatja a megviselt bőrt. Antibakteriális hatása van. Főként extrém száraz bőrre ajánlott. Jessica, Gwyneth Paltrowhoz hasonlóan szintén megalapította saját cégét a The Honest Companyt. Terhesen döbbent rá arra, mennyi háztartási és babatermék tartalmaz mérgező anyagokat és mivel nem talált kézenfekvő megoldást a problémára, így született meg a nem mérgező termékeket ellátó cége. Azóta csak saját termékeit használja.

Rita Wilson (65) és Tom Hanks (65)

Tom Hanks és Rita Wilson az ima erejéről

Hollywood egyik legaranyosabb és legösszetartóbb párosa a gabonafélékre esküsznek. A több, mint 3 évitized együt töltött idő alatt nemcsak kapcsolatukban, hanem natúr életmódjukban is egyetértenek, hiszen mindketten csak natúr kozmetikumokat használnak. Főként a kolloid zabot tartalmazó termékeket kedvelik, amely fontos szerepet játszik a bőrápolásban. Hidratálja a bőrt, fertőtleníti, ezáltal gyorsabban begyógyul a bőrön kialakult seb.

Szerző: MéziMcFly

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot


Article Tags: · · · · · · · · · ·