FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott Adam Driver sokkoló új filmje, a Fehér zaj

Befutott Adam Driver misztikus filmjének, a Fehér zajnak a végső előzetese!

1184

Befutott Adam Driver misztikus filmjének, a Fehér zajnak a végső előzetese!

Don DeLillo klasszikus regényéből készült Fehér zaj decemberben érkezik a Netflix műsortárába, és ha csak az alapsztorit vesszük, akkor ez lehet a tavaly karácsonykor debütáló Ne nézz fel! retro mása, egy 30 évvel ezelőtti víziót megtestesítve. A filmet az Oscar-díjra jelölt Noah Baumbach rendezte, főszereplői lesznek Adam Driver (Házassági történet), Greta Gerwig (Kisasszonyok), és Don Cheadle (Gátlástalanok).

A Fehér zaj című regény 1985-ben jelent meg, és a legtöbben a posztmodern amerikai irodalom egy fontos művének tekintik. Egy olyan társadalmi képet fest le, amelyben a technológia fejlődés meghaladja az emberi kontroll határát, és benne épp úgy megjelennek az ál- és bulvárhírek mint napjainkban, csak egy kicsit másmilyen kontextusban. Abszurditása és őrültsége sajnos napjainkra is levezethető, ahogyan a regény 30 évvel ezelőtt felvázolta.

Az egyszerre mulatságos és rémisztő, lírai és abszurd, hétköznapi és apokaliptikus Fehér zaj egy kortárs amerikai család azon próbálkozásait dramatizálja, hogy hogyan birkóznak meg a mindennapi élet jelentéktelen konfliktusaival, miközben a szerelem, a halál és a boldogság lehetőségének egyetemes titkaival küszködnek egy bizonytalan világban.

Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik gyermekeiket, ha már nagyon koszosak

(Via musoron.hu)


Article Tags: · · · ·