FILMEZZUNK.HU
Itt van Jason Statham és Guy Ritchie új filmjének zúzós magyar előzetese! - Fortune hadművelet - A nagy átverés

Itt van Jason Statham és Guy Ritchie új filmjének zúzós magyar előzetese!

9919

Itt van Jason Statham és Guy Ritchie új filmjének zúzós magyar előzetese!

Az Igazán dühös ember után ismét együtt forgatott Guy Ritchie és Jason Statham. Fortune hadművelet – A nagy átverés (Operation Fortune) címmel kell majd keresnünk a mozikban Jason Statham új filmjét. A Fortune-hadművelet: A nagy átverés magyar nyelvű előzetese sokak számára ismerős lehet, ugyanis már tavasszal láthattuk, a mostani trailer csak abban különbözik a korábbitól, hogy hivatalossá vált rajta a 16-os korhatár-karika. A jó hír esetünkben az, hogy a film moziba fog kerülni (mégpedig január 5-én), ami azért volt kétséges, mert az eredeti forgalmazója, a Vertical Entertainment megszűnt, de mint látható, a Forum Hungary átvette az alkotást.

Megannyi rendezőnek van kedvenc színésze és színésznője, valaki, akivel mindig szívesen dolgozik. Most itt az újabb élő példa, mivel a rendezőnek és Stathamnek ez már az ötödik közös filmjük lesz, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Revolver és a jövőre érkező Wrath of Man (korábbi címén Cash Truck) filmek után. A történet szerint Orson Fortune (Jason Statham) egy MI6 ügynök, akit megkörnyékez és leszerződtet egy titokzatos globális szövetség, a Five Eyes. Főhősünknek együtt kell dolgoznia egy CIA-s high-tech szakértő ügynökkel, hogy megakadályozzák egy halálos fegyver rossz kezekbe kerülését. Az eleinte ellenszenves párosnak hamar félre kell tennie a személyes érzelmeket, hogy beférkőzhessenek egy ismert milliárdos belső körébe.

A filmet Ivan Atkinson és Marn Davies írták, akikkel Guy  már korábban együtt dolgozott az Úriemberek című filmben. Az Operation Fortune egy igazán izgalmas és csavaros nemzetközi kémes akcióthrillernek ígérkezik. A film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Jason Statham, Hugh Grant, Josh Hartnett és Aubrey Plaza,. Ritchie filmjei az utóbbi időkben nagyon erősen futnak. Az Úriemberek 22 millió dolláros költségvetése 115 millió dollárt hozott, míg az Egy igazán dühös ember 104 millió dollárt húzott be a 40 milliós büdzséje mellé.

Szerző: MéziMcFly

Egyre több jel mutat arra, hogy hazudhatott az Akadémia Will Smith botrányával kapcsolatban


Article Tags: · · · ·