FILMEZZUNK.HU
8 színész, akik befutott hírességek lettek, mégis úgy döntöttek ott hagyják Hollywoodot

8 színész, akik befutott hírességek lettek, mégis úgy döntöttek ott hagyják Hollywoodot

1377

4. Tobey Maguire

Tobey egyik színésztársa arra panaszkodott, hogy nehéz volt vele együtt dolgozni: „Tobeynek és nekem egy kicsit nehéz időnk volt. Nehéz film volt.” Később Maguire úgy döntött, hogy távozik a rivaldafényből, hogy a  filmgyártásra és a színfalak mögötti munkára összpontosítson.

 5. Jack Gleeson

Jack azt mondta, hogy szórakozásból színészkedett, de nem ezt akarja csinálni egész életében: „Ha valamiből megélsz, az megváltoztatja az életszemléletedet. Nem mintha utálnám a színészkedést, de egyszerűen ez nem az, amit csinálni akarok”. Jack a lehető legnormálisabb életet akarja élni, Instagramja és Twittere már nem aktív, lakása teljesen hétközapinak mondható.

6. Az Olsen ikrek

Az ikrek úgy döntöttek, hogy inkább hátat fordítanak a színészkedésnek és a divatszakmában élik ki magukat. Két sikeres vonalat is indítottak, és számos céggel kötöttek partnerséget. Egy napon úgy döntöttek, hogy egyszerűen megváltoztatják az iparágat, mert az sikeresebbnek bizonyult, mint a színészet. Jól döntöttek, ugyanis már az első próbálkozásra sikerült uralmuk alá vonni a divatipart.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·