FILMEZZUNK.HU
8 színész, akik befutott hírességek lettek, mégis úgy döntöttek ott hagyják Hollywoodot

8 színész, akik befutott hírességek lettek, mégis úgy döntöttek ott hagyják Hollywoodot

1364

8 színész, akik befutott hírességek lettek, mégis úgy döntöttek ott hagyják Hollywoodot

Úgy tűnhet, hogy az egyik legjobb munka, amire szinte bárki vágyna, hogy Hollywoodban színész legyen. Ám a hírnév világában mégsem minden arany, ami fénylik. Még a nagy Hollywoodban sem megy zökkenőmentesen az élet. A színészek legtöbbször kimerültek, és sokszor nem vágynak másra, csak egyszerű és normális életre, mint mindenki más. A most bemutatott 8 sztárnak egyszerűen elege lett, ott hagytak csapot-papot és a normális élet mellett döntöttek.

1. Julia Roberts

A Micsoda nő! sztárja bevallotta, hogy hippi életmódot szeretne élni, mint Erin Brockovich, a karakter, akit 2000-ben alakított. Nem vágyik másra, csak nyugodt életre: „Igyekszem szuperül jelen lenni az életben és előre nem tervezni. Jelenleg nincs semmilyen közelgő színészi munkám. Nagyon jó érzés visszatérni a régi rutinhoz. Szeretek otthon lenni, és szeretek anya lenni”.

2. Cameron Diaz

Cameron megerősítette, hogy nyugdíjba vonult és nem bánta meg. Míg aktívan dolgozott nem volt ideje a magánéletére, amit most szeretne bepótolni: „Ha  hosszú ideig magas szinten csinálsz valamit, az életed mások kezébe kerül. Annyi sok minden van az életemben, amiket nem én irányítottam”. Cameron úgy érezte, Hollywood “tulajdonolja”, ezért úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az életét és “önellátó” lesz.

3. Jessica Alba

A színésznő akkor gondolt először arra, hogy visszavonul, amikor a Fantasztikus Négyes rendezője nagyon nem nézte jó szemmel, mikor Jessica sírt. Azt  mondta: „Túl valóságosnak tűnik a sírásod, túl fájdalmasnak. Lennél szebb, mikor sírsz? Sírj szépen, Jessica”. Aztán Alba maga is küszködött szerepeinek megszerzésével etnikai hovatartozása miatt: „Azt mondták: „Nem vagy elég latin ahhoz, hogy latinokat játssz, és nem vagy elég kaukázusi ahhoz, hogy eljátssz egy főszereplőt, szóval te leszel az „egzotikus”.” Most már saját vállalkozása van, és élvezi, hogy anya lehet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·