FILMEZZUNK.HU
Henry Cavill otthagyhatja Superman szerepét

Henry Cavill nélkül jön a következő Superman-film

1793

Henry Cavill nélkül jön a következő Superman-film

James Gunn bejelentette, hogy új játékfilmet ír Supermanről, Gunn ugyanakkor azt is elárulta, hogy nem Henry Cavill alakítja majd a karaktert.

Henry Cavill visszatér Superman szerepében?

“Peter és én készen állunk egy DC-tervvel, aminek nem is lehetnénk jobban örülni; az új év elején izgalmas információkat fogunk tudni megosztani az első projektjeinkről”

– írta a napokban Gunn a Twitteren.

“A kezdeti fázisban a történetünk Superman életének egy korábbi szakaszára fog koncentrálni, így a karaktert nem Henry Cavill fogja alakítani. De most volt egy nagyszerű találkozónk Henryvel, nagy rajongók vagyunk, és számos izgalmas lehetőségről beszélgettünk, hogy a jövőben együtt dolgozhassunk”

– tette hozzá a rendező. A DC-hez közeli források a Variety-nek elmondták, hogy Gunn, társelnöke, Peter Safran és Cavill nemrég találkoztak, és mindannyian fel vannak villanyozva, hogy találjanak valamit a képregényes univerzumban, amellyel Cavill csakugyan visszatérhet.

“Ez egy szomorú hír, mindenki. Mégsem fogok visszatérni Superman szerepében”

– erősítette meg a hírt maga Cavill a közösségi médiában.

Henry Cavill visszatér, mint Superman?

A további bennfentes információk szerint Gunn egy olyan sztorival készül előrukkolni, amelyben Clark Kentet pályakezdő riporterként ismerhetik meg a nézők. Nemrégiben a Warner Bros. úgy döntött, a Patty Jenkins rendezővel készülő új Wonder Woman 3 sem valósul meg, erről maga Jenkins tájékoztatta a rajongókat, saját elmondása szerint nyitott volt bármilyen változtatásra.

A valóságban ő Henry Cavill barátnője – A Vaják és a Superman sztárjának igazi bombázó a párja

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·