FILMEZZUNK.HU
Steven Seagal kicsapta a biztosítékot: "Putyin a legnagyobb élő politikai vezető a világon"

Steven Seagal szerint “Putyin a legnagyobb élő politikai vezető a világon”

1301

Steven Seagal szerint “Putyin a legnagyobb élő politikai vezető a világon”

A legendás akciósztár a közelmúltban ismételten hitet tett Putyin és követői mellett. Az Úszó erőd, az Ölve vagy halva, a Nico akcióhőse olyanok társaságában ünnepelte Putyint, mint Margarita Szimonjan, az állami finanszírozású orosz hírcsatorna, a Russia Today főszerkesztője, vagy az ismert televíziós műsorvezető, Vlagyimir Szolovjov. Mindketten rajta vannak az uniós szankciós listán, amelyet azután rendeltek el, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Hogy miért robbant ki az orosz-ukrán háború? Steven Seagal elmagyarázta mindenkinek

Az egybegyűltekhez nyakig begombolt fekete ingben, orosz tolmáccsal az oldalán beszélő akciólegenda azt mondta, hogy szerinte:

“Putyin az egyik legnagyobb élő politikai vezető, ha nem a legnagyobb!”

Majd arról beszélt, hogy a teremben lévők az ő családja, az ő barátai, és hozzátette:

„Szeretlek benneteket, és mi mindannyian összetartozunk, jóban-rosszban.”

Az ukrán háborúról korábban a Fox Newsnak azt mondta:

„Legtöbbünknek vannak barátai, rokonai Ukrajnában és Oroszországban. Mindkét országra úgy tekintek, mint egy családra, és hiszem, hogy csak egy külső erő az, amely hatalmas pénzeket költve propagandára igyekszik egymásnak ugrasztani őket. Azért imádkozom, hogy mindkét állam jusson el egy mindenki számára pozitív, békés megoldásig.”

Az amerikai színész Putyin egyik leghűségesebb barátja, követője. Az államfő 2016-ban írta alá azt az elnöki rendeletet, amely orosz állampolgárságot biztosított Seagalnak, aki mindvégig támogatta a Krím félsziget elcsatolását. Ezután kitiltották Seagalt Ukrajnából. Az amerikai filmszínészt Putyin 2018-ban különleges megbízottnak nevezte ki. Feladata lett volna az orosz és az amerikai kulturális kapcsolatok erősítése. A színész egyébként tavaly év elején belépett egy Putyin-barát baloldali pártszövetségbe is.

Tara Reid még csak most lett 47 éves, de a sok plasztikai beavatkozástól teljesen felismerhetetlenné vált

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·