FILMEZZUNK.HU

Demi Moore beköszönt Bruce Willishez és fiatal feleségéhez (Fotók!)

1191

Demi Moore beköszönt Bruce Willishez és fiatal feleségéhez (Fotók!)

Idén márciusban véget vetett karrierjének a hollywoodi sztár, Bruce Willis. Ennek oka egy afázia diagnózis volt. Ma már úgy tűnik, jobban van, és úgy tűnik, nemcsak a családjával töltött időt élvezi, hanem már alig várja a karácsonyt is.

Demi Moore beköszönt Bruce Willishez és fiatal feleségéhez (Fotók!)

Csend lett Bruce Willis (67) körül, miután családja márciusban nyilvánosságra hozta, hogy a hollywoodi sztár betegség miatt befejezte pályafutását. Willis volt felesége, Demi Moore (60) most több olyan képet is közzétett az Instagramon, amelyeken a színész a családjával együtt nevet a kamerába karácsony előtt – tette közzé a schweizer-illustrierte.ch.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Az egyik felvételen az egész család egy feldíszített karácsonyfa előtt látható. Az egykori akciósztár Moore-ral és három lányukkal, Rumerrel (34), Scouttal (31), Tallulah-val (28) és Pilaf nevű kutyájukkal pózol. Szintén a képen: felesége Emma Heming-Willis (44), akivel 2009 óta házasok, valamint lányaik, Mabel (10) és Evelyn (8).

Március végén Willis családja, köztük Moore közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a hollywoodi sztárnál afáziát diagnosztizáltak, ezért azonnali hatállyal befejezi pályafutását. Ez egy beszédzavar, amelyet az agy károsodása okoz. Az érintettnek gondjai lehetnek a beszéddel és a nyelv megértésével.

Több évtizedes sérülés vezethetett Bruce Willis betegségének kialakulásához

(Via Kiskegyed.hu)


Article Tags: · ·