FILMEZZUNK.HU
Woody Harrelson hozza 2023-as év sportfilmjét? Itt a Champions első szívmelengető előzetese

Woody Harrelson hozza 2023-as év sportfilmjét? Itt a Champions első szívmelengető előzetese

885

Woody Harrelson hozza 2023-as év sportfilmjét? Itt a Champions első szívmelengető előzetese

Korunk nagy edzői sorozatokban, illetve filmekben Jason Sudeikis címszereplője a Ted Lassóban és Adam Sandler hőse a Mindent egy lapra című, a kritikusok által szétdicsért kosaras drámában. Hozzájuk csatlakozik Woody Harrelson a Championsben, amelyben hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő fiatalokat treníroz a sztár a film főhősét játszva. Nézzétek meg az alábbi, első, menő előzetesét!

A Universal, illetve független filmes cége, a Focus Features által felkarolt Champions egy 2018-as spanyol sportvígjáték, a szintén a Universal által forgalmazott Bajnokok remake-je. A nálunk 2019-ben bemutatott eredetiben Marco egy igazi tapló, de Spanyolország legjobb kosárlabdázó csapatának a segédedzője, aki ittas vezetés és balesete miatt kerül bíróság elé, az ítélet szerint pedig egy értelmi fogyatékkal élő férfiakból álló csapatot kell istápolnia úgy, hogy annak tagjai nem igazán értenek a kosárlabdához. Ezen kiakad Marco, de a kelletlen együttműködés során rájön, hogy nem is olyan rosszfejek a tanítványai. A Bajnokok 2018-ban Spanyolország legsikeresebb spanyol nyelvű filmje lett, az ország még az Oscarra is nevezte (végül nem válogatták be), valamint számos díjat begyűjtött.

A 2023. március 24-re (USA) kitűzött Champions lényegében ugyanezt a történetet fogja elmesélni Woody Harrelsonnal mint Marcusszal a főszerepben, és a cél itt az, hogy a kezdetben diszfunkcionális csapat jól szerepeljen a paralimpián, Marcus meg visszajusson az NBA-be. A filmet Bobby Farrelly (Én és én meg az Irén) rendezte, a forgatókönyvet Mark Rizzo (Rejtélyek városkája) írta. Woody Harrelson mellett a főbb szerepeket Ernie Hudson, Cheech Marin, Matt Cook, Kaitlin Olson, Madison Tevlin, Joshua Felder és Kevin Iannucci játsszák.

Tudta? Woody Harrelson apja többszörösen elítélt bérgyilkos volt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·