FILMEZZUNK.HU
Kiderült, mivel tölti idejét Bruce Willis visszavonulása után

Kiderült, mivel tölti idejét Bruce Willis visszavonulása után

3396

Kiderült, mivel tölti idejét Bruce Willis visszavonulása után

Az idei év egyik legsokkolóbb híre volt, amikor Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Bruce Willis elbúcsúzott a színészettől, miután afáziát diagnosztizáltak nála. Ez a betegség mindazon nyelvi zavarok elnevezése, amelyek organikus agyi sérülés következtében jönnek létre és a már kialakult nyelvi képességet érintik. Ez kiterjed a hallás-, beszéd-, és mozgászavarra is. Általánosságban egyszerűen „beszédtelenség”-nek írják le.

Kiderült, mivel tölti idejét Bruce Willis visszavonulása után

Willis számára mindez sajnos lehetetlenné tette számára, hogy a tőle megszokott színvonalat nyújtsa a forgatásokon, így búcsút intett a színészetnek, mely elmondása szerint oly sokat jelentett neki az évtizedek során. A színésztől búcsúzott első felesége Demi Moore, akivel 13 évig voltak házasok, kollégái és barátai. A 67 éves Willisnek így rengeteg szabadideje lett. Idejét pihenéssel, mozgással tölti. A napokban pedig közzétett egy képet, melyen családjával éppen biciklitúrán vesznek részt.

Bruce Willis 20 évig dadogással küzdött, majd felért a csúcsra, most pedig végleg visszavonul a filmek világából

Willis jóbarátja, John Travolta a visszavonulás kapcsán e szavakkal gondol vissza a színészlegendára:

“Bruce és én akkor lettünk jó barátok, mikor együtt szerepeltünk két hatalmas sikerben, a Ponyvaregényben és a Nicsak, ki beszél!-ben.” Évekkel később azt mondta nekem, hogy „-John, csak szeretném, hogy tudd, amikor valami jó dolog történik veled, úgy érzem, hogy az nekem is jó. Ennyire nagylelkű ő. Szeretlek Bruce.”

Reméljük, hogy betegsége nem fog tovább romlani és jókat hallunk róla.

Szerző: MéziMcFly

Rémisztő! Carrie Fisher szinte napra pontosan megjósolta a halála napját


Article Tags: ·