FILMEZZUNK.HU
Befutott a Babylon legújabb előzetese!

Befutott a Babylon legújabb előzetese!

2574

Befutott a Babylon legújabb előzetese!

Brad Pitt és Margot Robbie újabb közös filmmel készülnek. Damien Chazelle, Oscar-díjas rendező, aki többek között a Whiplash, a Kaliforniai álom és Az első ember című filmeket készítette, az ő keze alatt készült el a film, illetve a forgatókönyvét is maga írta, amiben Brad Pitt és Margot Robbie lesznek a főszereplők.

A sztárpáros ezúttal az 1920-as évek némafilmsztárjaiként térnek vissza a mozivászonra. Nagyon jól dolgoznak együtt, és nem ez lesz az első közös filmjük, hiszen már láthattuk őket együtt a 2019-es Volt egyszer egy Hollywoodban. További főszereplők: Tobey Maguire (Pókember, Trópusi vihar) és Li Jun Li (Rejtjelek, Az ördögűző).

A film a Babylon címet kapta, ami egy különleges időszakba repít el minket: abba, amikor a filmipar némafilmről hangosfilmre váltott, és várhatóan ugyanúgy keveredni fognak benne a valós és kitalált események, illetve karakterek. Margot Robbie egy Clara Bow nevű színésznőt alakít majd, aki a némafilmes korszak egyik első sztárja volt. Brad Pitt pedig egy kitalált személyt fog játszani. A film eredetileg 2021-ben került volna bemutatásra, ám ilyen-olyan okok miatt végül 2022. december 25-én kerül vetítésre. Ekkor is csak limitált megjelenésben lesz látható a film, és csak 2023. január 6-án vetítik majd világszerte.

A legutóbbi magyar nyelvű előzetesről se maradj le:

Szerző: MéziMcFly

Kiderült, hogy Angelina Jolie milyen trükkel csalta el Jennifer Anistontól Brad Pittet


Article Tags: · · · ·