FILMEZZUNK.HU
Megszólalt Jeremy Renner a horrorisztikus balesetét követően - Kiderült, hogy mi történt

Megszólalt Jeremy Renner a horrorisztikus balesetét követően – Kiderült, hogy mi történt

924

Megszólalt Jeremy Renner a horrorisztikus balesetét követően – Kiderült, hogy mi történt

Egy autójával hóban rekedt családtagjának igyekezett segíteni Jeremy Renner, amikor vasárnap balesetet szenvedett a hókotrójával. Mindezt a Washoe megyei seriff hivatala közölte a nyilvánossággal.

Kritikus állapotba került Jeremy Renner egy nagyon súlyos balesetet követően

“Vizsgálataink alapján Renner úr személygépkocsija, amelyet egy családtag vezetett, elakadt a hóban az otthona közelében. Miután sikeresen kivontatta személygépkocsiját az elakadt helyéről, Renner úr kiszállt a PistenBullyból, hogy beszéljen családtagjával. Ekkor megfigyelték, hogy a PistenBully gurulni kezdett. A guruló PistenBully megállítása érdekében Renner úr megpróbált visszaszállni a PistenBully vezetőülésébe. Vizsgálatunk alapján Mr. Rennert ekkor elgázolta a jármű. Egy szemtanú részletezte, hogy látta, amint Renner úr beszáll a PistenBullyba, és nem látta többé, amíg a PistenBully meg nem állt egy hókupacban a kocsifelhajtója előtt”

– olvasható a közleményben.

“Nem gyanakszunk semmilyen bűncselekményre. Úgy gondoljuk, hogy ez egy tragikus baleset volt”

– tette hozzá a hivatal, majd azt is megerősítették, hogy nem merült fel annak gyanúja, hogy bárki is ittas állapotban lett volna a baleset idején. Időközben maga Jeremy Renner is bejelentkezett az Instagramon egy fotóval:

“Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Most túlságosan össze vagyok zavarodva ahhoz, hogy gépeljek. De sok szeretetet küldök mindannyiótoknak”

– írja a színész. A színészt az elmúlt napokban kétszer is megműtötték, miután tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Megszakad a szív: Így teltek Alan Rickman utolsó napjai

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·