FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson elkészíti a Passió folytatását!

Hivatalossá vált, Mel Gibson elkészíti a Passió folytatását!

8030

Hivatalossá vált, Mel Gibson elkészíti a Passió folytatását!

Mel Gibson 2004-ben megjelent rendezése, a Passió kétségtelenül az elmúlt évek egyik legnagyobb port kavart filmes alkotása. Jim Caviezel kispadra került Hollywoodban, amiért elvállalta annak idején Jézus szerepét, maga a produkció pedig heves vitákat váltott ki nem csak szakmai körökben. Az már egy ideje tudható, hogy ennek ellenére Mel Gibson megcsinálja a folytatást, amely Jézus Krisztus Feltámadásának történetét dolgozza fel.

Az új Passió „a történelem legfontosabb filmje lesz” nyilatkozta Jim Caviezel

A 30 millió dollárból forgatott Passió 612 milliót hozott a konyhára, ezt a példátlan anyagi sikert viszont árnyalta azt, hogy a kritikusok túlságosan erőszakosnak találták, illetve többen úgy gondolták, hogy a film cselekménye jelentősen eltér a bibliai történettől csupán azért, hogy kellőképpen hatáskeltő tudjon maradni. Olyan nézői reakciók is érkeztek, miszerint a Passió egész egyszerűen antiszemita.

“Ahhoz, hogy elolvassuk, megtapasztaljuk és felfedezzük annak valószínűleg mélyebb jelentéseit, amiről szól, ehhez szükség lesz némi munkára, és Randall Wallace készen áll a feladatra”

– nyilatkozta Gibson az előkészületekkel kapcsolatban, az persze egyelőre kérdéses, hogy maga Caviezel és Monica Bellucci is visszatér-e majd a folytatásban.

Mark Wahlberg új filmje kiemeli Isten megváltó erejét, állítja Mel Gibson

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·