FILMEZZUNK.HU

Ő lesz a főszereplője a közelgő Gladiátor 2-nek!

1424

Ő lesz a főszereplője a közelgő Gladiátor 2-nek!

Ridley Scott visszatér a direktori székbe, hogy megrendezze a 2000-ben készült film folytatását, amely a legjobb filmért, Russell Crowe-nak a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat és még három további díjat nyert.

Ő lesz a főszereplője a közelgő Gladiátor 2-nek!

A Deadline értesülései szerint rengetegen pályáztak a szerepre, Paul Mescal az elsők között volt, aki találkozott Ridley Scott-tal. Ő lett a korai favorit, és egészen a végéig ő maradt az első számú választás. Azt fontos leszögezni, hogy Mescal nem ugyanazt a szerepet fogja játszani, mint Russell az első filmben.

A Deadline beszámolója szerint Paul “Luciust fogja játszani, Lucilla (Connie Nielsen) fiát, aki most már felnőtt férfi, mivel a történet évekkel az első film befejezése után játszódik. Lucius egyben Commodus (Joaquin Phoenix) unokaöccse is, a római vezér, Marcus Aurelius fia, aki meggyilkolta apját, elfoglalta a trónt, és a gladiátorok ringjében kötött ki Maximusszal – aki, bár halálosan megsebesült, megölte a császárt, mielőtt eltűnt a nagyvilágba, hogy újra találkozzon megölt feleségével és fiával. Maximus megmentette a fiút és az anyját, miközben megbosszulta a saját családját, és erős nyomot hagyott az ifjú Luciusban.”

A színész elsősorban Normális emberekben nyújtott alakításáról ismert, jelenleg az Aftersun című film kapcsán emlegetik Oscar-esélyesként. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a Gladiátor 2, egyelőre nincsenek információk.

Már 29 éve, hogy elhunyt River Phoenix – Testvére, Joaquin Phoenix így emlékezett meg róla

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·