FILMEZZUNK.HU
10 híresség a filmiparból, aki képes volt óriásit fogyni

10 híresség a filmiparból, aki képes volt óriásit fogyni

41449

Hírességek, akik képesek voltak a nagy fogyásra

Az alábbi tíz híresség fogyásának történetéből kiindulva bármi hathat ösztönzően, hogy képesek legyünk megküzdeni a felesleges kilókkal. A filmsztárok között van, aki egyszerűen csak az új normáknak akar megfelelni, akad köztük olyan, akinek egy filmszerep kedvéért kellet nagyot fogyni, de előfordul olyan is, hogy egy barát, vagy barátnő hatására kellett megszabadulni a fölös kilóktól. Íme 10 híresség a filmiparból, aki képes volt óriásit fogyni!

(1) Chris Pratt

Chris Pratt

Napjaink egyik legnagyobb sztárja annak ellenében kaphatta meg A galaxis őrzői vezető szerepét, hogy megszabadult a fölös kilóktól.

(2) Jonah Hill

Jonah Hill

Jonah azzal magyarázza súlyveszteségének történetét, hogy korábban elérte azt a kritikus súlyt, ami már az életét is kockáztatta.

(3) Christian Bale

Christian Bale

A gépész című film főszereplője Christian Bale 78 kilóról 50 kilóra fogyott le a szerep kedvéért, ami állítólag rekordfogyás a filmiparban. Diétája napi egy tonhalkonzervből és egy almából állt. Később Batman szerepe miatt ugyanennyit szedett fel.

(4) Jessica Simpson

Jessica Simpson

A folyamatos súly ingadozás odáig vezetett Jessica-nál, hogy az idegösszeomlás szélére került. Azonban a közelgő esküvője arra kényszerítette a csillagot, hogy összeszedje magát és megszabaduljon a fölös kilóktól.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·