FILMEZZUNK.HU
Hogy kéne kinézniük a DC és Marvel hősöknek a képregények alapján?

Hogy kéne kinézniük a DC és Marvel hősöknek a képregények alapján?

57462

DC és Marvel hősök a képregények alapján

A filmstúdiók gyorsan készpénzre akarták váltani a máig tartó képregényőrületet, így minden évben újabb és újabb ötlettel rukkolnak elő. A Marvel és DC filmek révén nézők millióit tartják feszült izgalomban a folyamatosan érkező epizódokkal. Időnként azonban előfordul, hogy a rajongók csalódottak, mert a képregényekben felbukkanó karakterek (legyen szó bátor hősről vagy megátalkodott gonosz alakról) kinézete nem hű az eredetijéhez. Íme néhány példa, hogyan is nézne ki számos filmekből már jól ismert karakter. Nem számít, hogy néznek ki, mind a jő, mind a rossz szereplők közkedveltek maradtak. Semmiképpen nem felejtünk el senkit, a külsejükön végbement drasztikus változás ellenére sem.

Star-Lord

Star-Lord, más néven Peter Quill egészen új külsőt kapott a filmben, mint amilyen az eredeti történetben. Peter szögletes állú, valamint szőkébb és soványabb mint Chris Pratt. Ő volt a galaxis első „őrzője”, mielőtt a csapat összegyűlt volna.

Aquaman

Rövid, szőke haj, narancssárga pikkelyek a felsőtesten, zöld… edzőruha? Igen, ezek voltak eredetileg Aquaman ismertetőjegyei a képregények világában, és bár Jason Momoa igazán jóképű, egészen biztosan nem visel pikkelyeket.

Tulip

A Preacher főszereplő női karaktere kicsi, ruhája vöröses színárnyalatban játszik, rövid, vastag haja szőke. A filmben Ruth Negga-nak jutott a szerep, akinek Tulip-tól egészen eltérő külseje van. Öltözetében is kevésbé kelti egy bombázó látszatát. Annyit azonban leszögezhetünk, hogy egy egészen új megvilágítást adott a szerepnek.

Rogue

Rogue az X-Men kulcsfigurája. A képregényekben egy középkorú nő fehér frufruval, feltűnő sárga-zöld egyenruhával, melyekhez magabiztos magatartás társul. A filmekben azonban nem csupán a megjelenése, hanem a képességei és a gondolkodásmódja is.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · ·