FILMEZZUNK.HU
Gyerekkorunk 10 kedvenc tévésorozata

Gyerekkorunk 10 kedvenc tévésorozata, amiket a mai napig újra tudnánk bármikor nézni

10217

Gyerekkorunk 10 kedvenc tévésorozata, amiket a mai napig újra tudnánk bármikor nézni

Mindenkinek kell, hogy legyenek meghatározó gyermekkori sorozatos élményei. Van aki már nem igazán emlékszik rá, van, akiben még mélyen ott vannak kedvenc szériájának képkockái, de nagy valószínűséggel olyanok is akadnak, akik most gyűjtik ezeket a sorozatos élményeket. Következő toplistánkban azt a tíz sorozatot próbáljuk meg egy kalap alá venni, amely meghatározta gyerekkorunk unalmas estéit. Természetesen mindenkinek más és más korban volt a gyerekkora, így nem biztos, hogy a kedves Olvasó megtalálja kedvenc régi sorozatát toplistánkban. A lista kizárólag saját véleményen alapszik!

Írd le nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy te melyik sorozatra vagy sorozatokra emlékszel vissza legszívesebben a gyermekkorodból.

Charly, majom a családban (1995, Unser Charly)

A történet Berlinben játszódik. Főszereplők a történet kezdetekor Dr. Philipp Martin állatorvos, felesége Michaela, gyermekeik Oliver és Sandra, és természetesen a sorozat névadója, csimpánzuk, Charly. Dr. Philipp Martin korai halála után az állatorvosi praxist dr. Max Henning veszi át, aki később Michaelát feleségül veszi. Michaela halála után Dr. Henning megismerkedik Maren Waldner ügyvédnővel. Az események folyamatába végig szerepet kap Charly, a csimpánz is.

Charly, majom a családban (1995, Unser Charly)

A farm, ahol élünk (1974, A Little House on the Prairie)

Charles Ingalls feleségével és két lányával egy farmra költöznek. Könnyen megy a beilleszkedés, a lányok jól tanulnak, és a család minden vasárnap rendszeresen jár templomba. Charles és Caroline a farmon dolgoznak. Néhány év elteltével születik mégegy lányuk Carrie, akinek nagyon örülnek az elvesztett kisfiú után. Mary a nagyobbik lány sok megpróbáltatáson megy át. Romlani kezd a szeme, és a későbbiekben megvakul. Elkerül egy vakoknak fenntartott szanatóriumba, ahol beleszeret segítőkész tanárába, majd hozzámegy és gyerekük születik, aki egy tűzvész alkalmával meghal. Ebbe Mary nehezen törődik bele. Laura, a középső lány állandó rivalizálásban van a város boltosainak lányával, Nelly-vel. Miután az Ingalls család visszatér a városból a farmra, egy új taggal bővül a család az ifjú Albert személyében akit az utcáról fogadtak be. A kisfiút örökbe szeretnék fogadni a család, de hirtelen megjelenik az igazi apa és magához akarja venni fiát.

Melissa Gilbert

Knight Rider (1982)

Michael Long, a vietnami veterán és titkos ügynök egy akció során súlyosan megsebesül. Szerencséjére ráakad egy emberbarát milliomos, Wiltton Knight, akinek a segítségével Long Michael Knight-ként (David Hasselhoff) kezdhet új életet. Michaelt egyetlen cél élteti: a bűnözők nyomába eredve érvényt szerezni az igazságnak. A cseppet sem veszélytelen megbízatásai során – barátai: Bonnie és Devon mellett – K.I.T.T., az emberi életet védő és beszélni is képes csodaautója segíti.

10 megdöbbentő tény David Hasselhoff életéről

Walker, a texasi kopó (1993, Walker, Texas Ranger)

Cordell Walker (Chuck Norris) egy texas ranger, aki társával Trivettel (Clarence Gilyard jr.) üldözi a rossz fiúkat. Walker menyasszonya a csinos államügyésznő Alex Cahill. Sok barátjuk is van, akikért Walker a végsőkig kiáll és ez persze fordítva is igaz.

Walker, a texasi kopó (1993, Walker, Texas Ranger)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·