FILMEZZUNK.HU
Kőkemény kiképzésen kell átesnie Hugh Jackmannek a Deadpool 3 forgatása előtt

Kőkemény kiképzésen kell átesnie Hugh Jackmannek a Deadpool 3 forgatása előtt

1128

Kőkemény kiképzésen kell átesnie Hugh Jackmannek a Deadpool 3 forgatása előtt

Hugh Jackman rendkívül komolyan veszi a Rozsomákként való visszatérést. De azért kissé komolytalanul a csirkéknek is üzent. Hugh Jackman a Logan című filmmel tette le Farkas (pontosabban Rozsomák) karakterét, azonban a Deadpool 3. – és Ryan Reynolds – kedvéért visszatér, hogy ismét adamantium karmokat öltsön magára.

BRÉKING: Hugh Jackman mégis visszatérhet, mint Rozsomák

Az ausztrál akciósztár nemrég az HBO Max Ki beszél Chris Wallace-szal? című műsorában beszélt a visszatérésről, annak fizikai kihívásairól és hogy miként szándékozik formában lendülni a forgatásra.

“Megtanultam, hogy nem szabad siettetni. Megtanultam, hogy ehhez idő kell. Szóval hat hónap van a forgatásig, közben nem is lesz más dolgom. A családommal leszek és edzek. Ez lesz a munkám hat hónapig.”

Arra a kérdésre, hogy valaha is használt-e szteroidokat, miután ez a vád többször is érte már, elmondta, hogy soha nem tett ilyet.

“Szeretem a munkámat és Farkast is is. Óvatosan kell fogalmaznom, de mondjuk úgy hallottam anekdotikus történeteket a mellékhatásokról. És ennyire azért mégsem szeretem a munkám. Szóval soha nem használtam, hanem a régi, bejáratott módon csináltam. És rengeteg csirkét ettem – ezúton kérek elnézést a világ vegánjaitól, vegetariánusaitól és csirkéitől…”

Jackman hozzátette azt is, hogy persze most sem a nulláról indul.

“Most is fitt vagyok. Heti nyolc előadás a Broadwayn, ahol énekelek és táncolok azért eléggé karbantart. Szóval egészséges vagyok, van egy jó kiindulópontom… De persze előre is bocsánatot kérek a csirkéktől, kezdjetek el futni, mert mindjárt jövök értetek.”

– viccelődött a színész.

Döbbenetes átváltozás! Felnőtt és elképesztően jól néz ki ma a Farkas vérszomjas kislánya

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · ·