FILMEZZUNK.HU
Magyar nyelvű előzetest kapott James Wan új horrorja, melyben egy élethű robotbaba kezd mészárlásba - M3GAN

Alighogy bemutatták, már is bejelentették, hogy folytatást kap a M3GAN!

836

Alighogy bemutatták, már is bejelentették, hogy folytatást kap a M3GAN!

A nézők és a kritikusok egyformán imádják az M3GAN című horrorfilmet, ezért alig két héttel a bemutatása után már tudni lehet, hogy lesz folytatása. Ez így szokott lenni, ha egy produkció sikere messze túlszárnyalja a várakozásokat, a mesterséges intelligenciával megáldott gyilkos babáról szóló történetről azonban már a forgatáson azt mondták a stáb tagjai, hogy folytatásért kiált, annyi potenciál van benne.

Befutott a M3GAN új, magyar nyelvű előzetese!

Allison Williams, a film egyik főszereplője és executive producere számolt be erről a Varietynek, hozzátéve, hogy alighanem látnok veszett el benne. A 2017-es Tűnj el! egyik főszereplőjeként is megmondta már a forgatáson, hogy számára Oscar-gyanús ez a produkció, és tényleg: a társadalomkritikus horror meg is kapta az aranyszobrot a legjobb forgatókönyvért, miközben másik három Oscarra is jelölve volt.

Ha már a megérzéseknél tartunk, Akela Coopernek, a M3GAN egyik forgatókönyvírójának is jött egy látomása. Még csak a film alapötlete volt meg, de Akelának autóvezetés közben bevillant, hogy a gyilkos babát Megannak kell hívni (a végleges név egy kibernetikai elnevezésből, a Model 3 Generative Androidból gyártott betűszó).

„Hirtelen tudtam, hogy csak Megan lehet, mert ez fejezi ki a gyilkos baba személyiségét.”

– mondta Cooper a Gawkernek.

“Semmiképpen nem lehet például Karen, mert ő nem olyan.”

A 10 legjobb film a mesterséges intelligenciáról

(UIP hírek)


Article Tags: ·