FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling is csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

Ryan Gosling ebben a szerepben csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

1785

Ryan Gosling ebben a szerepben csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

Az egy ideje biztos, hogy a Marvel-képregények egyik legnépszerűbb csapata, a Fantasztikus Négyes megérkezik az MCU-ba, és a filmnek már premierdátuma és rendezője is van: jelenleg 2025 februárjára van kitűzve a bemutató, a kamera mögött pedig Matt Shakman fog állni, akinek a WandaVíziót is köszönhetjük. A szereposztásról azonban még semmit sem tudni, így csak rajongói teóriák és pletykák vannak arról, hogy vajon kik játszhatják majd el Mr. Fantasticet, Láthatatlant, Fáklyát és a Lényt.

Ryan Gosling ebben a szerepben csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

A csapat férfitagjainak szerepével kapcsolatban fel szokott merülni Ryan Gosling neve is, de Hollywoodban most azt híresztelik, hogy a színész valóban szerepet kap a franchise-ban, ám nem a négyes egyik tagját, hanem a Sentry nevű szuperhőst fogja eljátszani. Erről az általában jól értesült újságíró, Jeff Sneider beszélt egy friss podcastban, és ő sem veszi készpénznek az infót, de egy sima reddites bemondásnál talán fél fokkal több hitelt lehet neki adni.

“Azt pletykálják, hogy Ryan Gosling fogja játszani Sentryt az MCU-ban. Úgy hallottam, hogy ő egy Superman-szerű karakter. Nyilván nem tudok túl sokat erről, de hallottam a Goslingot a Fantasztikus Négyessel összehozó pletykákat is”

– idézi Sneidert a ScreenRant. Sentry egy viszonylag új Marvel-karakter, a képregények lapjain csak 2000-ben mutatkozott be. Eredetileg egy Robert “Bob” Reynolds nevű középkorú, elhízott és függőségektől szenvedő férfi, aki flashbackekben idézi fel, hogy egykor szuperhős volt. Egy szérumnak köszönhetően anno akkora erőre tett szerint, mint “milliónyi naprobbanás”, majd amikor rájön, hogy ősellensége, Void visszatért, újra aktivizálja magát és felkeresi régi hőstársait.

Ryan Gosling ebben a szerepben csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

Elképzelhető tehát, hogy a szerep kapcsán a Marvel mostanában tárgyal Goslinggal, aki eddig még egy szuperhősfilmben sem szerepelt. A színészt tavaly láthattuk a Bosszúállók: Végjátékot jegyző Russo-testvérek netflixes akcióthrillerében, A szürke emberben, idén nyáron pedig érkezik a Barbie, amiben Margot Robbie címszereplője mellett játssza el Kent.

Tudta? Ryan Gosling végig improvizált a Szerelmünk lapjai egyik ikonikus jelenetében

(Via IGN Magyarország))


Article Tags: · · · · · ·