FILMEZZUNK.HU
10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

91096

4. Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single, 2016)

New York tele van magányos szívvel és testtel, olyanokkal, akik kiválóan érzik magukat a bőrükben és olyanokkal, akik rettentően; és egyáltalán nem akarják mindannyian ugyanazt. Van, akinek életre szóló szerelem kéne, van, akinek csak egy vad éjjel, vagy még annál is kevesebb. A film a randik, a viszonyok, csalások és nagy szeretkezések világába vezet el, hősei mind páratlan emberek, akik a párjukat keresik – a városban, amelyik sosem alszik.

Hogyan legyünk szinglik? (How to Be Single, 2016)

3. Trumbo (2015)

A rendkívül sikeres karriert befutó hollywoodi forgatókönyvíró, Dalton Trumbo (Bryan Cranston) pályafutása egy pillanat alatt derékba törik, miután az 1940-es években kommunizmus vádjával tiltólistára helyezik.

Trumbo (2015)

2. Mr. Holmes (2015)

1947-et írunk. Az öregedő Sherlock Holmes épp Japánból tér vissza, ahol egy erősítőnek hitt ritka növény után kutatva szembesülnie kellett a nukleáris háború pusztításával. A világtól elzárt tengerparti házacskájában Holmes méhészkedéssel tölti napjait, várja az elkerülhetetlen elmúlást. Bejárónője és annak fia, Roger, jelentik számára az egyetlen társaságot. Egykor oly éles elméje hanyatlásával viaskodva Holmes egyre inkább a fiúra támaszkodik, vele próbálja megoldani az esetet, ami nyugdíjba kényszerítette. Közben az élet és a szerelem nagy rejtélyeit is igyekszik sorra venni, mielőtt még túl késő lenne.

Mr. Holmes (2015)

1. Oroszlán (Lion, 2016)

Egy ötéves kisfiú elveszik Calcutta utcáin, vagy ezer kilométerre az otthonától. Sokféle megpróbáltatást túlél, míg sorsa jobbra fordul: örökbe fogadja egy pár Ausztráliában. 25 évvel később, immáron felnőttként, útra kel, hogy megtalálja elveszett családját.

Oroszlán (Lion, 2017) – Kritika

Elrejtett szerelem: Diána és Vilma eltűnt csókjelenete a Scooby-Doo filmből

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·