FILMEZZUNK.HU
10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

91097

7. Joy (2015)

Joy neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.

Joy (2015)

6. Gyilkos ösztön (Solace, 2015)

Joe Merriweather (Jeffrey Dean Morgan) és Katherine Cowles (Abbie Cornish) ügynökök, akik egy sorozatgyilkos után nyomoznak. Az áldozatok közt nincs kapcsolat, csak a gyilkosság módszere, eszköze, a DNS nyomok hiánya, illetve a helyszínen hagyott rejtélyes levelek utalnak arra, hogy mindez ugyanannak a kéznek a műve. A visszavonultan élő, különleges képességű John Clancy (Anthony Hopkins) segítségét kérik, aki a családjában történt tragédia óta (miszerint elvesztette halálosan beteg lányát), nem mozdul ki otthonról, de Joe-nak és ennek az esetnek nem tud nemet mondani.

Gyilkos ösztön (Solace, 2016) - Előzetes

5. Viharlovagok (The Finest Hours, 2016)

1952 februárjában, a valaha volt legerősebb vihar csapott le a keleti partra New Englandnél. A katasztrofális időjárás egy olajszállító hajót kettőbe tört és a fedélzeten szolgáló 30 matróz csapdába esett. Dacolva az időjárási körülményekkel, a hideggel és a 70 láb magas hullámokkal egy apró életmentő hajó útra kelt, hogy a parti őrség tagjai segítsenek a bajba jutottakon.

Viharlovagok (The Finest Hours, 2016)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·