FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű film, ami bizonyítja, milyen fontos a kitartás

10 nagyszerű film, ami bizonyítja, milyen fontos a kitartás

11493

Filmek a kitartásról

A tehetségünk gyakran hatalmas teher tud lenni. Időnként az alkotás is egy nehéz gyerekszüléshez hasonlítható, néha még depresszióhoz vezethet. Ha magányosnak, és meg nem értett zseninek érzed magadat, ezek a filmek biztosan megnyugtatnak, hogy minden rendben lesz. Íme 10 nagyszerű film, ami bizonyítja, milyen fontos a kitartás!

Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, ahol a kitartás az egyik főszereplő? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

1) Whiplash /2014/

Egy film minőségi jazz muzsikával és felpörgető ritmussal, melyben a főszereplő, Andrew (Miles Teller) a saját példáján keresztül mutatja be, hogy a nagyszerűségért mindent bele kell adni, és a kudarc után újra fel kell állni.

Whiplash

2) Ray /2004/

Ha jazz, legyen Ray Charles! A műfaj forradalmasítója mindig küzdött valamivel, legyen szó a világtalanságáról, a drogfüggőségéről vagy az életét megnehezítő rasszizmusról. Egy híres zenész embert próbáló küzdelmei mindenképpen inspirálóan hatnak mindenkire.

Ray /2004/

3) Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

Pat-nek (Bradley Cooper) és Tiffany-nak (Jennifer Lawrence) igencsak sokat kell még tanulnia. Szerencsére egy pillanatra sem veszítik el a reményt, még az őrület határán is remekül helytállnak.

Napos oldal /Silver Linings Playbook, 2012/

4) Chaplin /1992/

Ez az életrajzi film Charlie Chaplin filmes karrierjéről szól. A butáskodó kabarémesterből a minőségi némafilmek első számú sztárjává váló színész szövevényes élete nyomán még a legelkeseredettebb emberek is egy csapásra önbizalmat nyernek.

Chaplin 1992

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·