FILMEZZUNK.HU
8 színész, akik drasztikusan megváltoztak egy filmszerep kedvéért

8 színész, akik drasztikusan megváltoztak egy filmszerep kedvéért

1732

8 színész, akik drasztikusan megváltoztak egy filmszerep kedvéért

Hatalmas akaraterőre és elhivatottságra van szükség ahhoz, hogy teljesen megváltoztasd magad ahhoz, hogy tökéletesen megfelelj egy filmszerep elvárásaihoz, amit ezek a színészek és színésznők meg is tettek. Mintha a szövegek memorizálása nem lenne elég nehéz feladat, a teljes személyiség megváltoztatása valóban inspiráló, és ezért szeretjük mindannyian így látni őket.

1. Taylor Lautner

Taylor Lautner rögtön azután kezdett dolgozni az Alkonyat – Újhold című filmben, hogy befejezte a jelenetek forgatását a franchise első filmjében, az Alkonyatban. “Azon a napon, amikor befejeztem az Alkonyatot, hazajöttem, és elkezdtem edzeni az Újholdra. 30 kilóval vagyok nehezebb, mint az Alkonyatban.” Tudta, hogy azonnal munkához kell látnia, ha a tökéletes eredményt el akarja érni. Nemcsak izmosodott, de a régi ruháit is “kinőtte”. “Kisfiúból férfivá váltam” – állapította meg Lautner. Nagyon elkötelezett volt intenzív fitneszprogramja és diétája iránt.

2. Natalie Portman

Ennek az édes színésznőnek 20 kilót kellett leadnia a Fekete hattyú karaktere miatt. Azt mondja, nagy kihívás volt egy ambiciózus balerinát játszani, és azt is bevallotta, hogy éheztette magát. Natalie Portman sérülést és agyrázkódást is szenvedett a színfalak mögött, így elég veszélyes volt az egészségére. – Azt hittem, szó szerint, hogy meg fogok halni. Azonban végül minden tökéletesen sikerült, hiszen Nina Sayers csodálatos alakításáért Oscar-díjat is kapott.

3. Jared Leto

Jared Letónak egy teljesen más személyt kellett alakítania, aki nem éppen a megfelelő testben élt a Mielőtt meghaltam című filmben. Azt mondta, hogy találkozott transznemű emberekkel, és csak hallgatta őket és a történeteket, melyeket elmeséltek neki. “Lenyűgöző volt belemerülni ezeknek az embereknek az életébe, meghallani a kihívásaikat, és küzdelmeiket, hogy elfogadják őket.” Azt is mondta, hogy bár Rayon egy képzeletbeli személy volt, számára igenis valóságos. “Amikor elolvastam a forgatókönyvet, az első gondolat, ami eszembe jutott, hogy itt van a lehetőség valakit életre kelteni.”

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·