FILMEZZUNK.HU
Az új Passió „a történelem legfontosabb filmje lesz” nyilatkozta Jim Caviezel

Mel Gibson újabb részleteket árult el a Passió folytatásáról

1251

Mel Gibson újabb részleteket árult el a Passió folytatásáról

2004-ben debütált Mel Gibson megosztó, ám végül kasszasikernek bizonyuló filmje, a Passió. Tizennyolc évvel a produkció bemutatása után a direktor hozzálátott a folytatás elkészítéséhez. Gibson és állandó forgatókönyvírója, Randall Wallace már dolgozik a történeten, mely a Jézus feltámadását helyezi majd a cselekmény középpontjába.

Mel Gibson elkészíti a Passió folytatását!

Gibsont egy kaliforniai evangélikus eseményen interjúvolta meg Greg Laurie lelkész, melynek során a színész-rendező elárulta, hogy jelenleg is dolgozik a projekten a forgatókönyvírójával, azonban nem sieti el a dolgot, ugyanis egy ilyen történet megfilmesítése elmondása szerint nagy körültekintést igényel, ha fel akarják dolgozni a feltámadás jelensége mögötti mélyebb rétegeket. Mel Gibson zseniális írónak és nagyszerű rendezőnek nevezte a forgatókönyvírót, Randall Wallace-t, melynek okán a külföldi sajtó egy része azt feltételezi, hogy Gibson átengedheti a direktori széket.

A páros egyébként olyan filmeken dolgozott együtt korábban, mint az Oscar-díjas Rettenthetetlen, vagy a 2016-ban mozikba kerülő második világháborús dráma, A fegyvertelen katona.

A Disney égisze alatt készülhet el a Függetlenség napja 3!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·