FILMEZZUNK.HU
A valaha volt 20 legjobb zenés film az IMDB szerint

A valaha volt 20 legjobb zenés film az IMDB szerint

8110

15. Hair (1979)

Claude a vietnami katonai szolgálatra való besorozása előtt két napra New Yorkba jön. A Central-Parkban találkozik egy hippibandával, amelynek vezetője Berger. Claude beleszeret a gazdag Sheilába. Berger, hogy lehetővé tegye számukra a találkát, elmegy Claude helyett a katonai táborba. Éppen ekkor indul azonban a vietnami szállítmány, és Berger elesik a háborúban.

A valaha volt 20 legjobb zenés film az IMDB szerint

14. Moulin Rouge! (2001)

Párizs, a századfordulón. Christian (Ewan McGregor) ragyogóan tehetséges, fiatal író, aki apja akarata ellenére Toulouse-Lautrec bohém körében tölti napjait. A festő vezeti be a Montmartre művésztársaságába, nem utolsó sorban pedig a mulatók csillogóan dekadens, féktelen világába, ahol szinte minden elképzelhető – kivéve az őszinte szerelmet. Christian azonban őrülten beleszeret Párizs leghírhedtebb mulatójának legünnepeltebb csillagába. Satine (Nicole Kidman) a város leghíresebb kurtizánja, s a kánkán nevű, botrányos táncáról ismert Moulin Rouge színpadán lép fel. Amikor Christian megjelenik az életében, választania kell a fiatalember szerelmes rajongása és egy másik férfi megszállott szenvedélye között…

Moulin Rouge, 2001

13. A legnagyobb showman (2017)

A történet az amerikai showman, P.T. Barnum életéről szól, aki a semmiből emelkedett fel, hogy egy olyan méretű látványt teremtsen, ami világszerte fontos érzéseket vált ki az emberekből: ő alapította meg az első utazócirkuszt, Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus néven.

The Greatest Showman (2017) - Előzetes

12. A nyomorultak (2012)

A film a XIX. század Franciaországát tárja elénk. Jean Valjean sok évi raboskodást követően sem élheti nyugodt életét, hiszen Javert felügyelő eltökélt szándéka, hogy őt örökre börtönbe zárja. Valjean, egy munkásnő lányát, Cosette-t védelmébe veszi és elhatározza, hogy minden veszélytől megvédi.

A nyomorultak (Les Misérables, 2012)

11. Mary Poppins (1964)

Banksék házában Michael és Jane, a gyerekek, igencsak elhagyatottnak érzik magukat, mivel szüleik nagyon kevés időt töltenek velük. De egyszer csak minden megváltozik. Mary Poppins nevelőnő. Kis táskájából mindent elővarázsol, vicces barátaival nevetőterápián vehetsz részt, és akár repülve is eljuthatsz bárhová. Ő az, aki tudja, hogy kell vidámabbá tenni a gyerekek életét.

Mary Poppins (1964)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·