FILMEZZUNK.HU
Egészen elképesztő sztárparádéval befutott az Extrapolations első előzetese!

Egészen elképesztő sztárparádéval befutott az Extrapolations első előzetese!

1802

Egészen elképesztő sztárparádéval befutott az Extrapolations első előzetese!

Meryl Streep, Edward Norton, Marion Cotillard, Tobey Maguire… Ahogy a televíziós produkcióknak és a hollywoodi moziknak is megvannak a jellegzetes színészei, ugyanígy a streaming világ sorozataiban is megszoktunk már bizonyos arcokat, akik rendszeresen felbukkannak a képernyőn. Talán éppen ezért izgalmasabb az átlagnál, amikor egy-egy új sorozathoz igazi hollywoodi sztárokat sikerül meggyőzni a készítőknek. Az Extrapolations alkotói e téren nagyon nagyot alkottak.

Az Extrapolations egy majdnem posztapokaliptikus sci-fi, amely az AppleTV+-on fog debütálni. A majdnem itt most azt jelenti, hogy a nyolc epizód nem azt fogja bemutatni, milyen az emberiség élete egy akármilyen világméretű katasztrófa után. Ilyet már láttunk ezret. Ehelyett azt tárja elénk, hogy milyenek a katasztrófa előtti utolsó évtizedek. Ráadásul teszi ezt már-már ijesztően hiteles formában. A sorozat ugyanis nem ugrik előre túl sokat az időben, csak tíz, tizenöt, húsz évet. És azt mutatja be, hogy a klímaváltozás szép lassan, fokozatosan miként formálja át az emberiség életét a bolygón.

Egy ilyen sorozatot nem is hozhat tető alá más, mint Scott Z. Burns, aki többedmagával a forgatókönyvet is megírta, valamint a rendezői széket is ő foglalta el. Ő nem csak sorozatok terén elismert szakember, de világméretű katasztrófáról szóló mozi forgatókönyvírója is volt korábban. Ezúttal ráadásul egészen parádés szereplőgárdával dolgozhatott együtt. A fontosabb szerepekben ugyanis olyan színészeket láthatunk, mint Meryl Streep, Marion Cotillard, Edward Norton, Forest Whitaker, Kit Harington, Tobey Maguire vagy David Schwimmer. Valljuk be, ilyen színészeket egyszerre kevés sorozat tud felmutatni. Az Extrapolationsre már nem is kell sokat várni, ugyanis a tervek szerint március közepén debütál majd az AppleTV+-on.

Ő Meryl Streep ritkán látott férje: több, mint 40 éve vannak együtt

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·