FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes számokat produkált Halálos iramban 10. első előzetese

Döbbenetes számokat produkált Halálos iramban 10. első előzetese

979

Döbbenetes számokat produkált Halálos iramban 10. első előzetese

A mögöttünk álló napok többek között a Halálos iramban 10. jegyében teltek, hiszen infók és képek mellett két előzetest is kaptunk a filmhez egy kedvcsináló után. Ezek közül persze a nagy előzetes volt a lényeg, ami három és fél percben vázolja fel, milyen őrült akciókra és “eposzi családi sztorira” számíthatunk. Ez a trailer pedig szabályosan felrobbantotta a netet, ugyanis világszerte nagyjából 295 millió megtekintést produkált az első 72 órájában.

A Variety jelentette a Universalhoz, a film forgalmazójához közeli forrására alapozva, hogy globálisan 295 milliós nézettséget produkált a Halálos iramban 10. nagy előzetese a premierjét követő 72 órában. A trailer február 10-én, pénteken délután 5 órakor debütált, ezt pedig megelőzte az a pár exkluzív kép, amit az Empire magazin közzétett, valamint a kedvcsináló a nagy előzeteshez: ebben ugyebár megmutatták magukat a kocsiból kiszálló vagy kitekintő, nagyon komoly arcú főszereplők. Szóval Vin Diesel és csapata alaposan felfokozták a várakozást a trailer iránt, amelyet egy rövidebb verzió követett a Super Bowl alkalmából.

A közel 300 millió megtekintés a következő módon oszlik meg a Variety jelentése szerint a különböző közösségi oldalak, platformok, videómegosztók között százalékos arányban: Instagram (közel 30%), TikTok (25%), Facebook (22%), YouTube (18%), Twitter (6%). A legtöbb megtekintés nyilvánvalóan Amerikán kívülről érkezett, viszont a Halálos iramban 10. az Egyesült Államokban is azonnal a legfelkapottabb témává vált a közösségi médiában. A Halálos iramban 10. május 18-án kerül a magyar mozikba.

49 éves lenne Paul Walker – Vin Diesel nehezen tudja túltenni magát legjobb barátja halálán

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·