FILMEZZUNK.HU

Babás filmek toplistája – az 5 kedvencünk

27197

A legjobb babás filmek

Érdekes módon mi felnőttek is szívesen nézünk olyan alkotásokat, amik nem a dolgozó, munkás életmód felnőtt szereplőiről szólnak, hanem a kisebbekről. Kifejezetten szórakoztató és kikapcsoló tartalommal rendelkező babás filmek közül gyűjtöttük össze Nektek azokat, amelyek minket a legjobban megnevettetek. Nem csak nagyoknak, kicsiknek is ajánljuk figyelmébe!

Szabadnapos baba (1994)

Kikapcsoló családi film. Megannyi lehetetlen jelenettel, vidám és izgalmas kalandra hív egy kisbaba, akit elrabolnak otthonról. Ő azonban a vártnál agyafúrtabb és furfangosabb, mit sem sejtve, hogy gonosztevőkkel áll szemben. Megleckézteti és nevetségesebbnél, nevetségesebb szituációkba hozza őket. Nyugodtan megnézhetitek családdal együtt, élvezni fogjátok!

Szabadnapos baba

Nem is gondolnád, milyen furfangos tud lenni egy baba!

Nicsak, ki beszél? (1989)

Gondolkodtatok már azon, mi járhat egy csecsemő fejében amikor gügyögsz neki, vagy amikor felfedezi, hogy neki is van keze? Én már igen, de ilyen jól, mint ez a film, biztos nem tudtam volna elmondani. Vicces, vidám, kalandos mozgókép John Travolta és Kristie Alley főszereplésével. Figyelem, felnőtt tartalmakat is tartalmaz, így gyermekeknek nem ajánlanám. Ellenben a szülők kifejezetten élvezni fogják az ismerős, való életből vett szituációkat!

Nicsak, ki beszél?

John Travolta se bírta a gyűrődést a Nicsak, ki beszélben?

Ilyen az élet (2010)

Katherine Heigl újra egy szórakoztató filmben vesz részt, most azonban Josh Duhamel lesz a társa. Szintén felnőtteknek és fiataloknak ajánlanám. A produkció olyan pillanatképet mutat be, hogy milyen az, amikor olyan személyeknek kell gondoskodniuk egy kisbabáról akik még soha életükben nem neveltek csecsemőt. Rövid tragédiával indul, majd boldog happy enddel végződik. Sokat nevetős, néha sírós film, egy olyan borongós estére, amelyet szeretnél színesebbé tenni.

Ilyen az élet

Katherine Heigl és Josh Duhamel gyorsan megtanulnak szülők lenni

Két és fél kém (1993)

Milyen az, amikor egy kém házaspárnak gyermeke születik? Vajon, hogy oldják meg a munkát, nyomozást, verekedést, lövöldözést, mikor közös gyermekük éppen bent alszik a babakocsiban. Katherine Turner és Dannis Quaid bemutatják, hogy semmi sem lehetetlen és az élet bizony nem áll meg, sőt, színesebb és vidámabb is lesz. Mindig van egy jó alibi az adott helyzetre, ez pedig nem más, mint a BABA.

Két és fél kém

Vajon milyen az, ha egy kémes párosnak születik babája?

Babák – az első év (2010)

Azok, akik épp szülés előtt állnak, vagy az első évüket töltik első gyermekükkel, kifejezetten érdekesnek fogják találni ezt a dokumentum filmet. Négy különböző helyszín, ugyanolyan újszülött csecsemők, mégis teljesen különböző nevelés, környezet. Érdekes tanulmány az eltérő kultúrákban fejlődő babákról. Mindenkinek ajánlom!

Babák - az első év

Az alkotás négy különböző földrészen, négy különböző baba első évét mutatja be

(Címlapkép forrása)

Döbbenet! Így néz ki smink nélkül Drew Barrymore

//bluegirl//


Article Tags: · · · · · ·