FILMEZZUNK.HU
Izgalmas előzetest kapott Keira Knightley új filmje, amely egy kegyetlen igaz történet alapján készült - Boston Strangler

Izgalmas előzetest kapott Keira Knightley új filmje, amely egy kegyetlen igaz történet alapján készült

624

Izgalmas előzetest kapott Keira Knightley új filmje, amely egy kegyetlen igaz történet alapján készült

Keira Knightley egy brutális sorozatgyilkos után nyomoz. A Boston Strangler március 17-én érkezik a Hulura, azaz nálunk minden bizonnyal a Disney+-on lesz látható. Addig is nézd meg az izgalmas előzetest!

Az esetet kevesen tudják, de Bostonban és környékén 1962 és 1964 között több mint tizenkét egyedülálló, 19 és 85 év közötti nőt megfojtó sorozatgyilkos leleplezését két elszánt riporternőnek köszönhetjük. Loretta McLaughlin (Keira Knightley) először fedezte fel, hogy kapcsolat lehet három idős asszony meggyilkolása között, majd ő írt az ügyről, majd Jean Cole-lal együtt megpróbálták maguk felgöngyölíteni az esetet. Mindeközben nem csak a kor tomboló szexizmusával kellett szembenézniük, de saját testi épségük is veszélybe került, miután a gyilkos tudomást szerzett munkájukról.

Knightley és Coon mellett Alessandro Nivola, Bill Camp és Chris Cooper is szerepelnek a filmben. A forgatókönyvíró-rendező, Matt Ruskin elmondta, hogy bár már 1968-ban bemutattak egy filmet a bostoni fojtogató ügyéről Tony Curtis főszereplésével, a valódi háttér annak ellenére felderítetlen maradt a nyilvánosság számára. Abban az alkotásukban azonban máson volt a hangsúly, és a gyilkosra és a rendőrökre helyezték a fókuszt.

Keira Knightley-nál betelt a pohár: soha többé nem vállal meztelen jelenetet, ha férfi a rendező

(Via Player.hu)


Article Tags: · ·