FILMEZZUNK.HU
Megvan, hogy mikor jön a Bazi nagy görög lagzi 3!

Megvan, hogy mikor jön a Bazi nagy görög lagzi 3!

599

Megvan, hogy mikor jön a Bazi nagy görög lagzi 3!

A Bazi nagy görög lagzi 2002-ben hatalmas sikert ért el, a folytatásra mégis éveket kellett várni. A második rész hat évvel ezelőtt debütált a mozikban, de jó hír a vígjáték-rajongóknak, hiszen pár hónap múlva ismét visszatér a Portokalos-család!

Nia Vardalos és John Corbett

Az első rész Toula életét mutatta be, amint megpróbál férjet találni magának. A dolog nem ment a legegyszerűbben, és az esküvő is bővelkedett bonyodalmakban. Végül minden jól alakult, Ian és Toula pedig beköltöztek a szomszédba. A második rész már a lányukról szólt, aki épp nagy döntést készült meghozni az életével kapcsolatban. Mindkét filmet elismerő szavakkal méltatták a kritikusok, a rajongók pedig imádták, így sokan reménykedtek a folytatásban. Érdekesség, hogy Nia Vardalos – aki Toulát alakítja – , írta mindhárom film forgatókönyvét.

Nia Vardalos megírta a forgatókönyvet, és ő is rendezi a filmet. Nem ez az első alkalom, hogy rendez. A forgatókönyvről annyit tudni, hogy Ian és Toula még nem lesznek nagyszülők. A stáb 2022 nyarán kezdte el a forgatást, Görögországban. Felvettek pár jelentet Athénban, emellett Korfun is rögzítettek anyagokat. Az új környezet már most nagy izgalommal tölti el a rajongókat. A forgatás nyár végén ért véget, ezt Nia Vardalos jelentette be a közösségi médiában. A színésznő köszönetet mondott mindenkinek, és rendkívül hálás volt, hogy le tudták forgatni a folytatást. Jó hír, hogy mindenki visszatér a folytatásra, kivéve Michael Constantin. A színész, aki Gus Portokalost alakította 2021-ben hunyt el. A színészek a filmmel is szeretnének róla megemlékezni.

Bejelentették a premier dátumát, a film az amerikai mozikba 2023. szeptember 8-án érkezik. A magyar premierről még nincs információ, de reméljük hamarosan az előzetes is megérkezik.

15 kulisszák mögötti pillanat a legkedveltebb romantikus komédiákból

(Via Elle.hu)


Article Tags: · · ·