FILMEZZUNK.HU
Christopher Lloyd szerint a klímaváltozás köré épülhetne a Vissza a jövőbe 4

Christopher Lloyd szerint a klímaváltozás köré épülhetne a Vissza a jövőbe 4

750

Christopher Lloyd szerint a klímaváltozás köré épülhetne a Vissza a jövőbe 4

2015 után többször kapott szárnyra a pletyka az esetleges negyedik résszel kapcsolatban, de a stúdió ezt rendre cáfolta. Pedig nem csak a rajongók örülnének egy új Vissza a jövőbe filmnek. Christopher Lloyd nemrég arról beszélt, ha elkészülne a Vissza a jövőbe 4, akkor annak ugyanúgy egy univerzális üzenetet kellene közvetítenie, ahogyan az eredeti filmek is tették.

Vissza a jövőbe

A Doc Brown-t alakító Christopher Lloyd számos alkalommal nyilatkozta már, hogy ha valóban tervben lenne egy új rész, szívesen benne lenne. Nemrég a Niagara Falls Comic Con-on beszélt arról, hogy a negyedik résznek, ha elkészülne, ugyanúgy egy univerzális üzenetet kellene közvetítenie, ahogyan az eredeti filmek is tették.

“Úgy gondolom, egy olyan üzenetet kellene a filmbe ültetni, amely mindenkinek fontos, például a klímaváltozás. Természetesen megtartva az első, a második és a harmadik rész hangulatát.”

Arra a kérdésre, hogy vajon a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox is visszatérne-e Marty szerepében, Lloyd a következőket mondta:

„A betegség nem tartaná vissza őt. Megtanult együtt élni vele. Ha utalnak is rá, csak megrándítja a vállát és ennyit mond: És akkor mi van? Továbblépett, és ez nagyszerű.”

Soha nem látott, fiatalkori fotót posztolt magáról Terence Hill

(Via Promotions)


Article Tags: · · ·