FILMEZZUNK.HU
Botrány az Oscar-gálán! Több ikonikus színészről is megfeledkeztek az elhunytak iránti tiszteletadáskor - Tom Sizemore

Botrány az Oscar-gálán! Több ikonikus színészről is megfeledkeztek az elhunytak iránti tiszteletadáskor

477

Botrány az Oscar-gálán! Több ikonikus színészről is megfeledkeztek az elhunytak iránti tiszteletadáskor

A 95. Oscar-gála éjszakáján, mint minden évben, az Akadémia megemlékezett az elmúlt évben elhunyt művészekről, azonban idén kifelejtettek meglehetősen sok nevet. John Travolta megható beszédet mondott, könnyeivel küzdve, mielőtt felvezette Lenny Kravitz-et, aki egy gyönyörű dallal emlékezett meg az elhunytakról, azonban az Akadémia bántóan sok művész nevét kihagyta a listáról. Szerencsére némely esetben már korrigálták és ezek a művészek is bekerültek az in memoriam részre az Akadémia weboldalán.

32 éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a gyönyörű színésznő - Charlbi Dean

Charlbi Dean Kriek

Ezt is: Sokak felháborodtak a 95. Oscar-gálán, mivel az Akadémia kihagyott számos művészt az in memoriam részéből. Néhány eset kifejezetten bántó volt, például Charlbi Dean Kriek esete, aki főszerepet játszott a A szomorúság háromszögében, ami jelölve volt a legjobb film kategóriában, mégis kimaradt a listáról. Más években is előfordult ilyesmi, például Dorothy Malone esetében, aki Oscar-díjas színésznő volt, de halálának évében kimaradt az in memoriam részből, vagy Adam West esetében is.

Sokan felháborodtak, hogy ennyi neves művészről megfeledkeztek, akik sokat tettek a filmművészetért, és akiknek a halála után is fontos a tiszteletadás. Az elhunytak között szerepelnek: Tom Sizemore, Charlbi Dean Kriek, Anne Heche, Leslie Jordan, Paul Sorvino, Gilbert Gottfried, Lisa Marie Presley, Estelle Harris, John Aniston, Philip Baker Hall, Coolio, Cindy Williams, Robert Blake, Sacheen Littlefeather.

Nyugodjanak békében!

A 49 éves Gabriela Spanic szépségével nem lehet betelni: a színésznő alakja ma is elképesztő

(Via Filmsor.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·