FILMEZZUNK.HU
Hugh Jackman elárulta, hogy mi a hosszú házasság titka

Hugh Jackman elárulta, hogy mi a hosszú házasság titka

576

Hugh Jackman elárulta, hogy mi a hosszú házasság titka

Hugh Jackman már 27 éve boldog házasságban él. Az ilyen hosszú, boldog kapcsolatok titkos receptje pedig természetesen létezik, állítja a színész. Hollywood nem ismert a hosszú, stabil házasságokról, de a sztárok életében is előfordul, hogy az igazi boldogság sokáig tart. Az X-Men filmek Farkasát imádják a nők szerte a világon, de ő csak egyetlen nőt szeret, és már majdnem 30 éve boldog párkapcsolatban vannak.

Hugh Jackmanről az a hír terjedt el, hogy meleg - A szívtipró színész felesége öntött tiszta vizet a pohárba

„Belezúgtam, teljesen. De hát mindenki bele volt zúgva, az egész stáb, miért lettem volna én kivétel? A vacsora után odajött hozzám és megkérdezte, hogy miért nem beszélek vele. Elárultam neki – néhány pohár után –, hogy beleszerettem, de majd túlleszek rajta. Mire ő azt mondta, hogy az kár, mert ő is így van ezzel. Szóval így kezdődött a mi gyönyörű házasságunk”

– idézte fel a kezdeti lépéseket a színész. A pár még 1995-ben ismerte meg egymást a Corelli című TV-műsor forgatásán. Nem sokkal később Jackman vacsorára hívta a stáb tagjait, többek között Deborát is. Előtte nem nagyon mert a színésznőhöz szólni, egyszerűen annyira beleszeretett, hogy meg sem merte szólítani.

Ő Hugh Jackman felesége már 26 éve - Nem lehetett gyermekük, ezért két csöppséget is örökbe fogadtak

Jackman szerint a boldog élet titka az, hogy boldog házasságban él és boldog felesége van. Őszintén elmondja, hogy ezt tartja élete legnagyobb csodájának, és nagyra értékeli Deborra-t. Bár közös gyermekük nem születhetett, végül örökbe fogadták Oscart és Avát. Hugh rendszeresen mesél a házasságának titkáról, amely talán szokatlan, de náluk bevált:

„Meditáció! Mi mindig együtt meditálunk. Sőt, néha a barátaink is átjönnek és csatlakoznak hozzánk. Ez egy bájos vasárnap reggeli program. Mindenki átjön, aztán együtt reggelizünk.”

Szomorú bejelentést tett Hugh Jackman: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·