FILMEZZUNK.HU
A 6 legismertebb zenész, aki filmes pályára tévedt

A 6 legismertebb zenész, aki filmes pályára tévedt

4523

Zenészek, akik megpróbálták magukat a filmes szakmában is

Kedves zenekedvelő filmrajongók! Ma bemutatunk hat filmet, ami garantáltan a kedvencetekké fog válni. Vannak ugyanis olyan zenészek, akik szívesen adják fejüket színészkedésre, nem kis alakítást nyújtva. Íme a hat legismertebb zenész, akik megpróbáltak nagyot alkotni a mozitermekben is. Reméljük okoztunk némi meglepetést is.

(1) Beyonce Knowls: Kísértés két szólamban (2003)

A Gospel zene örök klasszikus szerte a világon. Ki is adhatna ennek nagyobb hangot, mint egy kis város gospel kórusa. Egy éppen állás nélküli férfi (Cuba Gooding jr.) visszatér a gyökereihez, szó szerint. Hazamegy abba a kis közösségbe, ahol édesanyja élt. Sok konfliktus, szerelem Beyonce-val és zene árán végül összehoz egy ütős kórust, hogy induljanak a Gospelek Oscar-ján egy kórus versenyen.

Kísértés két szólamban (2003)

Cuba Gooding jr. és Beyonce Knowls közös filmje humoros és érzelmekkel teli alkotás lett.

(2) Snoop Dogg: Starsky és Hutch (2004)

Nem zenés vígjáték, de annál inkább szórakoztatóbb, örök klasszikus. Ha igazán jót nevetnél egy este, nem hagyhatod ki a bűnüldözés ősi filmjét. Egy rendőrpárról (Ben StillerOwen Wilson) szól a történet, akik épp egy drogesetet göngyölítenek fel. Közben rászorulnak egy nagy gengszter segítségére akit Snoop alakít.

Starsky és Hutch (2004)

Ben Stiller és Snoop Dogg a 2004-es Starsky és Hutch-ban.

(3) Justin Timberlake: Lopott idő (2011)

Érdekes feldolgozása annak, hogy az idő pénz. A szinte közhelyes mondatnak a produkció igen látványos értelmet adott. Justin egy olyan világban él, ahol mindenki fiatal marad külsőre, azonban, hogy mennyi ideig, az attól függ hány órája, éve, évezrede/pénze van. Az idők mennyisége alapján kategorizálják be az embert, hogy hol élhet. Átjárás ezeken a szinteken nagyon ritka, szinte soha sem fordult elő, eddig…

Lopott idő (2011)

Justin Timberlake a Lopott idővel nem a színpadon, hanem a mozitermekben villogott.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·