FILMEZZUNK.HU
Itt a magyar Trónok harca, előzetest kapott A holló felemelkedése!

Itt a magyar Trónok harca, előzetest kapott A holló felemelkedése!

911

Itt a magyar Trónok harca, előzetest kapott A holló felemelkedése!

Hunyadi János élete a magyar és az európai történelem meghatározó részének tekinthető. Udvari intrikák, kalandok és cselszövések jellemzik ezt a korszakot, amikor Európának egy új hősre van szüksége. Hunyadi hősies fellépése a nándorfehérvári csatával évszázadokra meghatározta a Magyar Királyság történetét, amelybe most mi is bepillantást nyerhetünk.

Közel hatszáz színész és kaszkadőr közreműködésével zajlik jelenleg is A holló felemelkedése munkacímen futó széria munkálatai, amelynek élére az Oscar-díjra jelölt Robert Dornhelm, Nagypál Orsi és Szász Attila került. Hazai sztárok mellett ráadásul osztrák, lengyel, cseh és olasz színművészek is szerepelnek majd a sorozatban. A Bán Mór kötete alapján készült produkcióhoz a magyar származású, Kanadában élő többszörös Golden Globe- és Oscar-jelölt Robert Lantost is sikerült szerződtetni executive producerként, aki saját elmondása szerint ez egy olyan sorozat lesz, mint a Trónok harca, csak sárkányok nélkül.

A holló felemelkedése a tervek szerint 2024-ben jelenik meg, a főbb szerepekben pedig Fekete Ernő, Hermányi Mariann, Medveczky Balázs és Törőcsik Franciska lesznek láthatók.

Nathalie Emmanuel bevallotta, hogy a Trónok harca óta minden filmjénél meztelen jeleneteket akarnak tőle

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·