FILMEZZUNK.HU
Nagyon kemény előzetest kapott Dolph Lundgren új akciófilmje! - The Best Man

Nagyon kemény előzetest kapott Dolph Lundgren új akciófilmje!

475

Nagyon kemény előzetest kapott Dolph Lundgren új akciófilmje!

Úgy tűnik, idén az akciódús esküvők lesznek a slágertéma a filmeseknél. Emlékezhetünk, hogy az év elején egy sokatmondó című moziban Jennifer Lopez ragadott puskát, hogy rendet vágjon az esküvőjére tévedt terroristák közt. Az egy akciókomédia volt, most viszont egy ennél sokkal komolyabb projekt előzetese érkezett meg.

Az új film a The Best Man, amely cseppet sem lesz komédia. A sztori viszont szinte ugyanaz lesz. Eszerint egy gazdag pár épp a boldogító igent tervezi kimondani a család, rokonok és barátok előtt, a világ egy eldugott turistaparadicsomjában. Az ilyesmi naná, hogy felkelti néhány unatkozó terrorista figyelmét, akik szombat délutáni programnak egy kis túszszedést választanak.

A jó gazfickók épp csak ott számolták el magukat, hogy nem tudták, a vőlegény vőfélyét történetesen Dolph Lundgrennek hívják (na jó, a filmben nem, de ez most nem lényeg). Ő pedig nem szokott csak úgy besunnyogni az asztalok közé, ha fegyvert fognak rá. És különben is, egy lagzin nagyon sok múlik a vőfély fellépésén, hát teszi is a dolgát és megmenti a bulit a terroristáktól. A film tehát tényleg nagyon emlékeztet a már említett januári Shotgun Weddingre. A főszereplő Dolph Lundgren mellett itt a vőlegény számít egyedül komolyabb névnek, őt ugyanis Luke Wilson fogja eljátszani. A The Best Man a tervek szerint április 21-én debütál a tengerentúli mozikban.

Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·