FILMEZZUNK.HU
Itt a Fubar legújabb előzetese, melyben Arnold Schwarzenegger egy CIA ügynököt fog alakítani

Itt a Fubar legújabb előzetese, melyben Arnold Schwarzenegger egy CIA ügynököt fog alakítani

750

Itt a Fubar legújabb előzetese, melyben Arnold Schwarzenegger egy CIA ügynököt fog alakítani

Arnold Schwarzenegger élete első sorozatában egy CIA ügynököt fog alakítani! Az mára már legendás, ahogyan Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone rivalizáltak az akciófilm klasszikus korszakában, a nyolcvanas–kilencvenes években. Schwarzi és Sly azóta már barátok lettek, de azért a versenyzés úgy látszik, megmaradt köztük. Ugyanis nem sokkal azt követően, hogy Stallone első szkriptelt sorozata, a Tulsa King (Tulsa királya) debütált, Schwarzenegger is előrukkol egy nagy presztízsű szériával, a FUBAR-ral, amelyet a Netflixen nézhetünk meg május 25-től. Ehhez érkezett meg a legújabb kedvcsináló:

Testhezálló sorozat lesz a FUBAR, ugyanakkor a mai követelményeknek is megfelel, azaz Arnold Schwarzenegger egy inkompatibilis duó egyik tagját fogja eljátszani. Szóval az osztrák tölgy Luke-ot formálja meg, aki hazugságban élt, azaz nem mondta meg családjának, hogy a CIA kötelékeiben dolgozott. A csavar a dologban az, hogy Emma (Monica Barbaro) is CIA-s, amiről még édesapja sem tud. Nekik kell ennek a felfedezésnek a tudatában együtt dolgozniuk egy, az egész Földön átívelő küldetés során.

A 8 részes szériát Nick Santora (A szökés) fejlesztette, munkacíme egy darabig Utap volt, szóval ha eddig nem találkoztatok a FUBAR-ral, az ennek tudható be. Az említetteken kívül a főbb szerepekben a következő színészeket láthatjuk: Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Mila Carter, Fortune Feimster, Barbara Eve Harris, Gabriel Luna, Fabina Udenio, Travis Van Winkle.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone ellenségek voltak – Mára legendássá vált a barátságuk

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·